Zuilen Kick Off

Jawel op zaterdag 17 juli 2021 was Zuilen Kick off er weer, het eerste toernooi van dat jaar!
Voor alle niveaus (5-8) in de mix of dubbel en ook niet ZTC-leden mogen zich inschrijven sinds de versoepelde coronaregels 🎉 Het toernooi duurde een dag en is vooral voor de gezelligheid met lekkere hapjes en drankjes – voor iedereen leuk om mee te doen!


Het toernooi van 2020 op Zaterdag 1 augustus Zuilen Kick Off – was op afstand (1,5m:) vertrouwd sportief en oergezellig!!! Kijk maar…

Top georganiseerd, ontzettend bedankt Corno, Erik, Esther, José, Leo, Pim en Saskia!

De mensen achter het Zuilen Dubbel Toernooi – het oergezellige vakantietoernooi dat wegens Corona helaas niet door kan gaan – organiseren in deze wonderlijke tijden een dagtoernooi.
Met natuurlijk lekker eten en drinken zoals jullie gewend zijn. Waarbij uiteraard de regels van de KNLTB en het RIVM gevolgd worden.

Zuilen Dubbel Vakantiesfeer
Net als bij Zuilen Dubbel gaat het om de sfeer. Dus je mag met iemand tennissen die nog nooit een racket heeft vast gehad. Of met een goede vriend of vriendin. Je mag je ook alleen opgeven, dan zoeken wij een maatje voor je! Voor nieuwe leden is dit een prachtige manier kennis te maken met de club, we zouden het geweldig vinden als ook jullie meedoen!


Lieve Henk vertelt over Zuilen Kick Off

Kick Off ZTC. De eerste, vrij massale, activiteit tijdens COVID-19 zit er op. Zijn we (voldoende) geslaagd?

  • Het Zuilen dubbel vakantietoernooi in 1 dag. Kan dat? Ja, dat kan! Was het leuk? Nee, het was bijzonder leuk!
  • De biervoorraad, een onderwerp van discussie de laatste weken, was ruim voldoende
  • Degenen die hun best deden (waaronder deze jongen) om een winnend dropshot te slaan, kregen een onvoldoende gekoeld dropshot (drank).
  • De banen lagen er weer uitstekend bij, mede dankzij onze nieuwe sponsor Wijnbergen Sportbouw. Check al onze nieuwe en oude sponsoren op de website en Facebook! Prima werk van Leo Los en Esther Rietman.
  • Tijdens mijn partij met mijn broer Eddie tegen Erik van Uden en Emiron, sloeg ik ruim voldoende (zeven ja) dubbele fouten in één game om die game te verliezen. lukte dat? Nee. Guiness Book?
  • ’s Avonds werd het iets te gezellig en hielden veel mesnen onvoldoende afstand. ik hoop van harte dat de inspanningen van de commissie, om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen, niet voor niets zijn geweest. We willen een vuurkorf, geen brandhaard bij ZTC.
  • Ik wens iedereen een ruim voldoende en veilige vakantie en vergeet je niet in te schrijven voor de clubkampioenschappen! Dan zien we elkaar daar.