Tennis Zomer Challenge – speciaal zomerlidmaatschap

Zomer Challenge
Zomerlidmaatschap

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Dan dagen we jou en je vrienden uit met de Tennis Zomer Challenge! De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je gedurende de zomermaanden – tot 1 oktober – vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Ook lessen zijn (tegen gereduceerd tarief) mogelijk bij onze tennisschool 2Ace.

Voor slechts €50 – 3 maanden lid van de Zuilense Tennis Club !

• Clublidmaatschap ZTC inclusief officieel bondslidmaatschap KNLTB tot 1 oktober 2020
  • Onbeperkt vrij spelen (uiteraard onder de geldende Corona regels)
  • Mogelijkheid om 3 x een gastspeler te introduceren
  • 4-6 tennislessen (speciaal tarief, €10 per les)
  • Wekelijkse tossen (dinsdagochtend, vrijdagochtend of donderdagavond)
  • Meedoen met de ZTC Club Kampioenschappen (1e week september – inschrijfkosten +/- €9)
  • Meedoen met het ongeëvenaarde Zuilen Dubbel Vakantie Toernooi (wegens Corona, een alternatieve versie dit jaar).

Inschrijven ZTC Tennis Zomer Challenge

Schrijf je direct in via het online inschrijfformulier – vink de keuze zomer challenge onderaan aan (naast de rest van je persoonlijke gegevens):
>> Online inschrijfformulier

Bij je inschrijving is een recente pasfoto nodig.
Heb je die niet direct bij de hand, dan kun je die ook per e-mail opsturen naar: ledenadministratie@zuilensetennisclub.nl
Als je al lid (geweest) bent van de KNLTB, vul dan vooral ook je bondsnummer in, zodat je op de juiste speelsterkte wordt ingeschaald.

De verstrekte gegevens worden uitsluitend voor verenigingsdoeleinden gebruikt en alleen gedeeld met de landelijke tennisbond KNLTB. Als lid van ZTC ben je automatisch ook lid van de KNLTB.

Heb je nog vragen?

Mail naar ledenadministratie@zuilensetennisclub.nl en je krijgt snel antwoord.