Tennis Zomer Challenge – speciaal zomerlidmaatschap

Zomer Challenge
Zomerlidmaatschap

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Dan dagen we jou en je vrienden uit met de Tennis Zomer Challenge! De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je gedurende de zomermaanden – tot 1 oktober – vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Ook zijn lessen tegen gereduceerd tarief mogelijk bij onze tennisschool 2Ace en kun je meedoen met alle activiteiten die ZTC organiseert in deze maanden.

Voor slechts €50 – 3 maanden (juli + augustus+september) lid van de Zuilense Tennis Club !

• Clublidmaatschap ZTC inclusief officieel bondslidmaatschap KNLTB tot 1 oktober 2021
    • Onbeperkt vrij spelen (uiteraard onder de geldende Corona regels)
    • Mogelijkheid om 3 x een gastspeler te introduceren
  • 4 tennislessen voor €40 (in overleg verlenging mogelijk)
    • Op dinsdagavond om 18:00 uur – Start vanaf 6 juli
      Je schrijft je hier apart voor in bij onze 2ACE tennisleraar.
      Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor les, dus zolang de voorraad strekt!
  • Deelname aan ZTC-activiteiten*
    • Wekelijks tossen (dinsdagochtend, vrijdagochtend of donderdagavond)
    • Zuilen Kick Off Dubbel Toernooi (augustus)
    • ZTC Club Kampioenschappen (1e week september; inschrijfkosten ~€ 10)
    • Feestavond (1e week september)

* Voor zover de coronaregels dat toelaten.

Inschrijven ZTC Tennis Zomer Challenge

Schrijf je direct in via het online inschrijfformulier – vink de keuze zomer challenge onderaan aan (naast de rest van je persoonlijke gegevens). Je lidmaatschap gaat per 1 juli in:
>> Online inschrijfformulier

Bij je inschrijving is een recente pasfoto nodig.
Als je al lid (geweest) bent van de KNLTB, vul dan vooral ook je bondsnummer in, zodat je op de juiste speelsterkte wordt ingeschaald.

De verstrekte gegevens worden uitsluitend voor verenigingsdoeleinden gebruikt en alleen gedeeld met de landelijke tennisbond KNLTB. Als lid van ZTC ben je automatisch ook lid van de KNLTB.

Heb je nog vragen?

Mail naar ledenadministratie@zuilensetennisclub.nl en je krijgt snel antwoord.