zaterdag 14 juni

Zaterdag halve finale dag. Wie gaat de eer hebben om ook op zondag te mogen aantreden in tennis outfit, want uiteraard zijn ook de verliezers van vandaag morgen welkom. Maar gaan we het halen vandaag??? Nee, het ligt niet aan het weer die paar spatjes kunnen we hebben. Dat de deelnemers aan elkaar gewaagd zijn is wel duidelijk want we hebben de ene na de andere driesetter, de tweesetters duren net zo lang als de driesetters. Zelfs met de vrij geplande banen lukt het ons niet om de tijd in te lopen en de laatste partijen gaan een uur later dan gepland de baan op.

Gelukkig was in het clubhuis de muziek al aangesloten door de dj’s waardoor het wachten aangenamer was. De laatst verkochte lootjes waren goed voor de hoofdprijs, anderen waren zwaar teleurgesteld niet meer lootjes gekocht te hebben want ze waren er zo dicht bij!

Op baan 5 wordt met het overgebleven water van de wedstrijd de baan gesproeid en het tennismaatje… De deelnemers van de laatste partij waren kwijt tenminste als je niet achterom kijkt. Na een uur wachten hadden ze dan wel weer de keus uit drie banen om op te spelen het werd baan 2, vooralsnog lijkt dit een goede keuze te zijn.

Zo tijd om te dansen.