Welkom bij ZTC!

Welkom bij de Zuilense Tennisclub in Utrecht! Al sinds 1925 bieden wij een geweldige tenniservaring voor onze leden. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je tennisvaardigheden te verbeteren, nieuwe vrienden te maken en deel te nemen aan leuke sociale activiteiten.

Onze club heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot bijna een eeuw geleden. In de loop der jaren hebben we talloze tennisliefhebbers welkom geheten op onze banen. We zijn trots op onze rijke geschiedenis en willen deze traditie voortzetten door nog vele jaren een populaire tennisclub in Utrecht te blijven.

Onze club beschikt over vijf prachtige gravelbanen die het hele jaar door beschikbaar zijn voor onze leden. Of je nu een wedstrijd wilt spelen of gewoon wilt oefenen, onze banen zijn de perfecte plek om je tennisvaardigheden te verbeteren. Bovendien bieden we ook tennislessen aan voor alle niveaus, van beginners tot gevorderde spelers. Onze gecertificeerde tennisleraren zullen je helpen om je techniek te verbeteren en je spel naar een hoger niveau te tillen.

Naast de mogelijkheden om te tennissen, organiseren we ook veel sociale activiteiten voor onze leden. We geloven dat tennis meer is dan alleen maar een sport; het is ook een manier om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te sluiten. Daarom organiseren we regelmatig evenementen zoals borrels, toernooien, feesten en andere leuke activiteiten. Onze leden waarderen deze sociale aspecten van onze club en we zijn trots op de hechte gemeenschap die we hebben opgebouwd. Daarnaast hebben we concurrerende lidmaatschapstarieven om het je gemakkelijk te maken lid te worden van onze club.

Bovendien zijn vrijwilligers de ruggengraat van onze club. We hebben de inzet van onze vrijwilligers nodig om onze club draaiende te houden en om alle activiteiten en evenementen mogelijk te maken. Door vrijwilligerswerk te doen bij onze club, heb je niet alleen de kans om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe mensen te ontmoeten, maar draag je ook bij aan het creëren van een hechte gemeenschap.

Kortom, de Zuilense Tennisclub is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een geweldige tenniservaring en een hechte gemeenschap. Neem contact met ons op of kom een keer meedoen met onze toss. We nodigen je van harte uit om lid te worden van onze club en deel uit te maken van onze tennisfamilie!