WE ZIJN BEGONNEN

CK2018-Theo_damesHet was een megadrukke avond met mijn wedstrijdtafelmaatje Henri.
Van 6 tot 7 stond ik met Johan, Ray en Robin als een beest te lessen bij onze onvolprezen Remco. Daarna moest ik bieren met ons lesgroepje, Henri assisteren, de partijen in de gaten houden en inspiratie opdoen voor een stukje. Die inspiratie kwam pas toen Patty en Lucy (foto) laat op de avond binnen kwamen zetten. Hier met ome Theo.

Deze ex-leden vroegen de nodige aandacht en herinnerden mij eraan dat wij als commissie foto’s zouden nemen. Dit is helaas het enige beeld van de avond. Niets heb je aan die Henri. Die had namelijk ook nog bardienst en had opdracht van Theo gekregen om de keuken te dweilen. Dan heb je geen tijd om actiefoto’s te maken, toch?

Gelukkig had Henri mij nog, om de helft (50%!) van de uitslagen* in één keer juist in te vullen! Ja sorry, maar als Evert Jan Evers na een driesetter van de baan komt, mag je er toch vanuit gaan dat hij de beslissende tiebreak met Mariella heeft gewonnen? Cor en Tineke vonden van niet.

Oh, by the way, Patty en Lucy draaien deze week een bardienst. Als je wilt weten welke, moet je gewoon de hele week langskomen. Tot dan!

* zes partijen, waarvan ik er twee heb ingevoerd…
Lieve Henk update – CK 2018

<< Vorige Lieve Henk post | Volgende Lieve Henk post >>
Naar de Clubkampioenschappen-startpagina