WAT EEN TOESTAND

– Jelle van Tricht moest zijn mix met Quirine Lardenoije tegen Corno van den Berg en Nanette Louise (Verhoef ja) opgeven. Hij ontwrichtte zijn schouder bij een poging tot volley en zal waarschijnlijk niet meer in actie komen. Triest
– Ook triest, dat dit het laatste halfjaar de enige manier voor Corno is om aan winstpartijen te komen. Door opgaves. Aldus een – zich iets te veel met leed vermakende – CK-voorzitter (Laurent Teissier ja)
– Laurent heeft tot nu toe 0 uit 4
– Jan Willem Dols is moe. De nummer één geplaatst in de single was met maatje Henri aan de kansloze kant tegen Pim de Meulemeester en Ronald van Uden. Daarna werd hij geveegd door Erik van Uden. Ook triest; niemand had medelijden met hem. Ja, Moniek Verstegen, maar “das logisch detulijk”
– De populaire Nickelodeon-presentator Bart Boonstra is niet erg populair in zijn heren-7 poule. Hij slaat iedereen genadeloos van de baan en lijkt af te stevenen op een finale tegen de bijna even genadeloze Niels de Bruin. Jorrit Bloemendaal kan Niels nog stoppen
– We gingen vannacht net te laat weg om op tijd te zijn. Qua regen dan. David van Leeuwen (ja gozert, je bent wéér genoemd) kwam hopelijk veilig, want alleen en zeiknat aan in Maarssen. De rest van de acht man en vrouw sterke groep, liet zich via de Amsterdamsestraatweg naar huis drijven.