Veulen/Paard Toernooi

🎾 Veulen & Paard toernooi zondag 23 juni 2024

🐴 Veulen & Paard eendagstoernooi van 10:00 tot 16:00 uur: 1 kind (tm 17 jaar) speelt samen met 1 volwassene, of andersom!

Bij het oergezellige en super sportieve Veulen & Paard Toernooi dubbelt een jeugdtennisser (5 t/m 17 jaar) met een volwassene.  Jeugdleden vragen hun vader, moeder, tante, oom, grote neef of nicht om het op te nemen tegen andere koppels. Ook seniorleden kunnen samen met een neefje, nichtje, buurjongen of -meisje inschrijven!
En, traditiegetrouw, eindigen we de dag altijd met een Rondje om de baan.

👉 Geef je op via : jeugd@zuilensetennisclub.nl Inschrijven kan t/m 20 juni.
Zowel voor leden en niet leden!
Voor de kinderen graag vermelden in de mail: leeftijd en indien bekend, of je met rode, oranje, groene of gele ballen speelt
Het inschrijfgeld bedraagt € 8 per persoon (inclusief lunch).

Editie 2022

Meestal krijgen we bezoek van 1 of zelfs meerdere telgen uit de weledelgestrenge familie van Puffelen tot Grunsven. Of zij dit jaar ook weer komen, is een verrassing.

Heb je een vraag? Vraag de jeugdcommissie. Of kijk op de startpagina van de jeugd.