Veulen/Paard Toernooi

Voor leden en niet-leden, junior én senior: lekker samen spelen!

Bij het oergezellige en super sportieve Veulen & Paard Toernooi dubbelt een jeugdtennisser (5 t/m 17 jaar) met een volwassene, zowel voor leden en niet leden. Jeugdleden vragen hun vader, moeder, tante, oom, grote neef of nicht om het op te nemen tegen andere koppels. Ook seniorleden kunnen samen met een neefje, nichtje, buurjongen of -meisje inschrijven!

En, traditiegetrouw, eindigen we de dag altijd met een Rondje om de baan.

De editie van 2020 vindt plaats op zondag 28 juni, van 10:00-16:00 uur.
>> Schrijf je nu in: jeugd@zuilensetennisclub.nl! Inschrijven kan tot donderdag 25 juni! Zou meneer van Puffelen ook dit jaar weer van de partij zijn? Of stuurt hij weer zijn charmante assistent?

Terugblik op 2018: Dressuur met meneer Van Puffelen van Grunsven. Allemaal in de Piaffe en Passage:

Heb je een vraag? Vraag de jeugdcommissie. Of kijk op de startpagina van de jeugd.

De vorige edities waren zeer geslaagd, bekijk hieronder de foto’s:

(2017)

(2017: wortels en haverkoeken)

(2017: Traditie elk jaar weer. Rondje(s) om de baan)

(2018: Paard en veulen in actie)