Veulen/Paard Toernooi

Voor leden en niet-leden, junior én senior: lekker samen spelen!

Bij het oergezellige en super sportieve Veulen & Paard Toernooi dubbelt een jeugdtennisser (5 t/m 17 jaar) met een volwassene, zowel voor leden en niet leden. Jeugdleden vragen hun vader, moeder, tante, oom, grote neef of nicht om het op te nemen tegen andere koppels. Ook seniorleden kunnen samen met een neefje, nichtje, buurjongen of -meisje inschrijven!

De ‘Bijzondere paarden’ editie van 2019 vindt plaats op zondag 23 juni (reservedatum 30 juni), van 10:00-16:00 uur.
>> Schrijf je nu in: jeugd@zuilensetennisclub.nl! Inschrijven kan tot donderdag 20 juni! Zou meneer van Puffelen ook dit jaar weer van de partij zijn?

Terugblik op 2018: Dressuur met meneer Van Puffelen van Grunsven. Allemaal in de Piaffe en Passage:

Heb je een vraag? Vraag de jeugdcommissie. Of kijk op de startpagina van de jeugd.

De vorige edities waren zeer geslaagd, bekijk hieronder de foto’s:

(2017)

(2017: wortels en haverkoeken)

(2017: Traditie elk jaar weer. Rondje(s) om de baan)

(2018: Paard en veulen in actie)