Verslag 40+ toernooi 2015

Terugblik Zomer 40+ toernooi 2015

Terwijl ik dit opschrijf regent het buiten gestaag door…. zo begon het verslag van vorig jaar. Dat is een heel andere verhaal vergeleken bij vorige week zondag. Toen moesten de wedstrijden wegens grote hitte doorgeschoven worden naar dinsdagavond om gelijktijdig met de damesdubbels gespeeld te worden. Wel jammer dat er zo weinig inschrijvingen waren voor de damesdubbel, maar het spelplezier was er niet minder om.

Donderdagavond speelden de herendubbels, de heren waren wel goed vertegenwoordigd. Er werden leuke wedstrijden gespeeld en daarna was het ook nog eens beren gezellig.

De laatste zondag had de toernooicommissie traditiegetrouw een compleet nieuw schema gemaakt voor alle drie de onderdelen. Het was lekker tennisweer, bewolkt maar droog. Wat leven we toch in een raar land waar het weer bestaat uit uitersten. Terwijl alle wedstrijden werden gespeeld, kwamen ons uit de keuken de heerlijkste geuren tegemoet. Nisha was druk bezig met de voorbereidingen van een verrukkelijke maaltijd.

Al met al weer een goed tennistoernooi, dat afgesloten werd met bedankjes over en weer.

Dank je wel Theo, Peter, Joke en Nisha voor het vele werk dat jullie verzet hebben. Ook dank aan Thea die zich weer ontfermde over de was.

Gelukkig hebben we als herinnering de foto’s nog.

Verslag van 2014

Het “Zomer 40+toernooi” is ten einde, we kunnen weer op onze lauweren rusten en alle banen zijn weer beschikbaar voor de leden.

Zondag 6 juli werd gestart met de DD. Dinsdag de 8e, o wat een ellende: de gehele dag regen. Van de banen viel niets te maken, ja met je badpak aan. Verschuiven maar naar de zondag, als het weer dat tenminste toe liet. De commissieleden bleven optimistisch. Komt allemaal goed. Donderdag was de geplande dag voor de HD. Er werd hard gevochten om de felbegeerde punten en het was gezellig.

Zondag 13 juli de dag van de in te halen DD, de finales van de HD en GD. Het was bewolkt en wat drukkend maar heerlijk weer om te spelen. Commissieleden vielen in waar een speler te kort kwam. Ja Theo, we hebben je heus wel gezien en gehoord op de baan. Kwart voor vier de laatste keer dat de bel ging, het zat er op, we kunnen in het zonnetje, jawel in het zonnetje aan een wijntje of biertje. Nisha in keuken druk aan de weer met haar voorbereidingen voor de Roti Kip en de Javaanse nasie met kip. De heerlijkste geuren kwamen je tegemoet. Theo hield namens zijn commissieleden een bewogen toespraak. Alhoewel deze commissie voor het eerst dit toernooi had georganiseerd, het plezier om dit te (mogen) doen was er niet minder om. Ingrid werd gehuldigd omdat zij bij de dames de meeste games had binnengehaald en Bert omdat hij de meeste games van het toernooi op zijn naam had staan. Een mooie fles wijn was hun beloning. Theo verzekerde dat zeker geen hoofdpijnwijn was. Voor alle deelnemers had men een 1/5 staatslot bedacht. Rien prees de commissie namens alle aanwezigen, en bedankte hen voor al hun werk. Het eten was verrukkelijk en het toernooi geslaagd. Wat wil je nog meer? Lekker op de lauweren rusten inderdaad, en daarna weer een heerlijk potje tennis op onze gezellige club!

Peter, Joke, Nisha en Theo bedankt en tot volgend jaar.