Veiligheidsbeleid

ZTC wil een veilige vereniging zijn, waar iedereen met plezier kan tennissen.

Momenteel wordt er gewerkt aan een veiligheidsbeleid. In de loop van 2022 is het streven om breed gedragen gedragsregels te hebben, een vertrouwenspersoon en een procedure om melding te doen van ongewenst (sociaal) gedrag.

Tot het ZTC veiligheidsbeleid in werking treed, is het bestuur het aanspreekpunt voor een melding. Een melding wordt in volledige vertrouwelijkheid behandeld.

Je kunt je melding doen bij de voorzitter Anouschka Scholten: voorzitter@zuilensetennisclub.nl, of aan het secretariaat (dan zal je melding bekend zijn bij het voltallige bestuur): secretariaat@zuilensetennisclub.nl

Ook buiten ZTC kun je melding doen van ongewenst sociaal gedrag. Hiervoor staat een KNLTB vertrouwenspersoon tot jouw beschikking.

Wanneer jij last hebt van ongewenst (sociaal) gedrag, op welke manier dan ook, aarzel niet om dat te melden. Het is niet jouw fout. Iedereen heeft het recht om veilig en met plezier bij ZTC te kunnen tennissen.