Training

Tennisles is vaak een eerste stap naar veel tennisplezier. Ook bij ZTC is er de mogelijkheid in te schrijven voor deelname aan tennislessen. Hiervoor moet je wel lid zijn van ZTC.
De tennislessen bij ZTC worden verzorgd door onze vaste trainer Remco Schoolderman en zijn assistenten van tennisschool 2ACE.

De trainingen worden gedurende het tennisseizoen gegeven op de ZTC banen en voor seizoensaanvang gepland en ingedeeld. Mocht er onverhoopt toch een les niet doorgaan, dan zal deze les telefonisch of via SMS worden afgezegd.

Inschrijven voor les

Vanaf begin januari 2021 tot 13 februari kun je je op de website van 2Ace inschrijven als ZTC senior- en junior-lid.

Tennisles voor de jeugd en junioren

Voor alle jeugd- en juniorleden (t/m 17 jaar) biedt ZTC samen met tennisschool 2ACE – vanaf de start van het seizoen 16 tennislessen van 50 minuten. Hiervoor betaal je als jeugd- of juniorlid een bijdrage van € 30,-

Open Jeugdmiddag 2021

Behoudens de corona maatregelen is er een op de woensdagmiddag rond de opening in het nieuwe seizoen van 2021, eind maart – de open jeugdmiddag. Voor de basisschooljeugd een open instuif – een aantal uur gratis les, kennismaken met tennis en ZTC. Tennisrackets zijn aanwezig.
>> Binnenkort meer informatie

Contact tennisleraar

Voor vragen of het doorgeven van een verhindering, kun je direct contact opnemen met onze tennisleraar Remco Schoolderman: 06-15153083 of e-mailen naar r.schoolderman@casema.nl

Word ook lid van ZTC – starterskorting!

✔️ Voordelig lidmaatschap – korting voor nieuwe leden
✔️ Geen wachtlijst – direct lekker trainen en tennissen