Training

Tennisles is vaak een eerste stap naar veel tennisplezier. Ook bij ZTC is er de mogelijkheid in te schrijven voor deelname aan tennislessen. Hiervoor moet je wel lid zijn van ZTC.
De tennislessen bij ZTC worden verzorgd door onze vaste trainer Remco Schoolderman en zijn assistenten van tennisschool 2ACE.

De trainingen worden gedurende het tennisseizoen gegeven op de ZTC banen en voor seizoensaanvang gepland en ingedeeld. Mocht er onverhoopt toch een les niet doorgaan, dan zal deze les telefonisch of via SMS worden afgezegd.

Inschrijven voor les

De inschrijving voor tennislessen in het voorjaar en de zomer van 2021, is gesloten.
De trainingen op reguliere tijden in de avonden zitten vol, maar er is een wachtlijst en gaandeweg is er kans dat er nog een plekje vrij komt. Als nieuw lid kunnen we je helaas niet direct een tennisles plekje garanderen.

Wil je op de wachtlijst geplaatst worden, les buiten de reguliere lestijden, of later in het seizoen les – dan kun je contact opnemen met Remco Schoolderman: vraag gerust wat de mogelijkheden zijn via r.schoolderman@casema.nl

Tennisles voor de jeugd en junioren

Voor alle jeugd- en juniorleden (t/m 17 jaar) biedt ZTC samen met tennisschool 2ACE – vanaf de start van het seizoen 16 tennislessen van 50 minuten. Hiervoor betaal je als jeugd- of juniorlid een bijdrage van € 30,-

Open Jeugdmiddag 2021

Behoudens de corona maatregelen is er een op de woensdagmiddag rond de opening in het nieuwe seizoen van 2021, eind maart – de open jeugdmiddag. Voor de basisschooljeugd een open instuif – een aantal uur gratis les, kennismaken met tennis en ZTC. Tennisrackets zijn aanwezig.
>> Binnenkort meer informatie

Contact tennisleraar

Voor vragen of het doorgeven van een verhindering, kun je direct contact opnemen met onze tennisleraar Remco Schoolderman: 06-15153083 of e-mailen naar r.schoolderman@casema.nl

Word ook lid van ZTC – starterskorting!

✔️ Voordelig lidmaatschap – korting voor nieuwe leden
✔️ Geen wachtlijst – direct lekker trainen en tennissen