Training

Tennisles is vaak een eerste stap naar veel tennisplezier. Ook bij ZTC is er de mogelijkheid in te schrijven voor deelname aan tennislessen. Hiervoor moet je wel lid zijn van ZTC.
De tennislessen bij ZTC worden verzorgd door onze vaste trainer Remco Schoolderman en zijn assistenten van tennisschool 2ACE.

De trainingen worden gedurende het tennisseizoen gegeven op de ZTC banen en voor seizoensaanvang gepland en ingedeeld. Mocht er onverhoopt toch een les niet doorgaan, dan zal deze les telefonisch of via SMS worden afgezegd.

Inschrijven voor les

Schrijf je nu in voor tennisles in het voorjaar en de zomer van 2022

Je schrijft je in via de website van onze tennisschool, 2Ace.
Geef zoveel mogelijk alternatieven op – dan is de kans groter dat je geplaatst kan worden.
De inschrijving sluit op 19 februari.

👉 Inschrijfformulier tennisles (kies Zuilense Tennisclub)

Tennisles voor de jeugd en junioren

Voor alle jeugd- en juniorleden (t/m 17 jaar) biedt ZTC samen met tennisschool 2ACE – vanaf de start van het seizoen 16 tennislessen van 50 minuten. Hiervoor betaal je als jeugd- of juniorlid een bijdrage van € 30,-

Open Jeugdmiddag start tennisseizoen

Bij de start van elk tennisseizoen, eind maart, organiseert ZTC samen met 2ACE de open jeugdmiddag waar kinderen van de basisschool van harte welkom zijn langs te komen. Om kennis te maken meet ZTC en mee te doen met een tennisles. Houd de agenda in de gaten voor de exacte datum.

Contact tennisleraar

Voor vragen of het doorgeven van een verhindering, kun je direct contact opnemen met onze tennisleraar Remco Schoolderman: 06-15153083 of e-mailen naar r.schoolderman@casema.nl

Word ook lid van ZTC – starterskorting!

✔️ Voordelig lidmaatschap – korting voor nieuwe leden
✔️ Geen wachtlijst – direct lekker trainen en tennissen