Tossen

Lekker ongedwongen een potje tennissen, steeds weer met- en tegen een ander, want als de bel gaat, wordt er gerouleerd. Tossen is de manier om ingeburgerd te raken bij ZTC. Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent van ZTC en kennis wilt komen maken, extra rackets zijn aanwezig.
Hoe werkt de toss? 1 ronde duurt 30 minuten. Je speelt met 1 clubgenoot tegen 2 andere clubgenoten. Elke ronde speel je met- en tegen andere tossgenoten.

Dinsdag- en vrijdagmorgen toss van 9:30 uur-12:00 uur

977394_204512829702102_42665228_oOp de dinsdag- en vrijdagmorgen van 09.30 uur tot 12.00 uur wordt er getosst.
Er komen dan zo’n 16 tot 20 leden tossen en er wordt 2 x een uur gespeeld. De speelsterkte varieert van 6 tot 8. Het merendeel is boven de 50, maar er sluiten ook steeds meer 40-ers aan.

Om 10.30 uur wordt er gezamenlijk koffie gedronken en gekletst en er is bijna altijd iets lekkers bij de koffie. Wil jij ook eens meedoen? Kom gerust langs je bent van harte welkom, en regent het, koffiedrinken en bijkletsen doen wij sowieso.

Henk Laaper  is de contactpersoon van de ochtenden toss.

Donderdagavond toss van 20:00 uur-23:00 uur

Ook elke donderdagavond van 20:00 uur tot 23:00 uur wordt er getosst.
De opkomst verschilt; soms ben je met z’n vieren, andere keren zijn er 15 of meer ZTC-leden. Iedereen is van harte welkom en er wordt rekening gehouden met speelsterktes (variërend van 4 tot 9).

Esther Rietman en Corno van den Berg zijn contactpersonen van de donderdagavond toss. De organisatie van de tossavond zelf, rouleert onder ZTC-leden.

Tijdens vakanties kan het zijn dat de toss niet doorgaat. Houd Facebook en de ZTC nieuwsbrief in de gaten, daar wordt het tossen aangekondigd: https://www.facebook.com/ZuilenseTennisClub/

Voor de donderdagavond toss  is tot juni een indeling gemaakt voor de tossleiders, dus dan weet je wie de toss in goede banen zal leiden. Hieronder het overzicht:

4-4: Bestuur, Ineke Looman
11-4: Esther Rietman
18-4: René Griffioen
25-4: Wessel Rietman
2-5: Sabine Hendrickx-Röbschläger
9-5: Pim de Meulemeester en Lisanne
16-5: Moniek Verstegen
23-5: Annemieke Stillebroer
30-5: HEMELVAART, geen toss
6-6: Corno van den Berg
13-6: OPEN TOERNOOI: geen toss
20-6: Femke Haas

Heb je een vraag over tossen?

Stuur je e-mail naar secretariaat@zuilensetennisclub.nl en we zorgen er voor dat jouw vraag beantwoord wordt door de juiste persoon.