Tennisschool 2ACE

W148_pasted_0De tennislessen voor leden van ZTC worden al vanaf 2004 verzorgd door Tennischool 2ACE van Remco Schoolderman. Remco geeft zelf les aan diverse groepen en hij wordt geassisteerd door de trainers Alexander Dubbers (ma), Yannick vd Berg (woe en do)  en Elise Gomes (di).

Deze gemotiveerde, gediplomeerde tennistrainers, worden regelmatig bijgeschoold in de laatste ontwikkelingen op tennisgebied. In de trainingen, die zowel overdag als ’s avonds worden aangeboden, wordt gewerkt met groepen van beginnende en gevorderde tennissers. Door te werken in niet te grote groepen is er veel aandacht voor de individuele tennissers. Naast de groepslessen bestaat de mogelijkheid om privélessen te nemen, zowel individueel als met tweetallen.

Inschrijven voor tennisles kan rechtstreeks via de webpagina van 2ACE (vanaf maandag begin januari 2021 kun je er inschrijven als ZTC leden).
Kijk hier voor de voorwaarden.

Lees hier meer over tennistraining bij ZTC en contact met de tennisleraar.

Word ook lid van ZTC – starterskorting!

✔️ Voordelig lidmaatschap – korting voor nieuwe leden
✔️ Geen wachtlijst – direct lekker trainen en tennissen