Sponsoring

Voor het seizoen 2020 is een sponsorcommissie opgericht die ingevuld wordt door Leo Los en Esther Rietman.
Het sponsorbeleid is door de sponsorcommissie in concept gemaakt en het bestuur zal samen met de sponsorcommissie de plannen aan de leden voorleggen tijdens de Algemene Ledenvergadering van 26 januari 2020.

Kort samengevat is het idee dat ZTC sponsoring mogelijk wordt gemaakt op de volgende 3 manieren.

1. ZTC Partners
    Voor ondernemers een 3 tal zakelijke pakketten die kunnen worden afgenomen of een combinatie van zakelijk ingestoken sponsormogelijkheden (zoals winddoeken, logovermeldingen, etc.).
    Vanaf een minimaal bedrag van 200 EUR
  2. ZTC Tafel van 50
    Voor iedereen, zowel ZTC leden als niet leden, de mogelijkheid om ZTC te sponsoren
  3. Evenementsponsoring & sponsoring in natura,
    Specifieke afspraken omtrent de sponsoring van een toernooi of evenement, dan wel sponsoring in natura gedurende het seizoen of een periode.
    In overleg met de sponsorcommissie aangaande afspraken
    .

Lopende sponsorafspraken met ondernemers (waaronder ook de voormalige Business Club leden), zullen mits gewenst in samenspraak met de betrokkenen worden omgezet naar het nieuwe sponsorbeleid. Hiervoor wordt persoonlijk contact opgenomen met de betrokkenen door de sponsorcommissie voor de start van het tennisseizoen (eind maart 2020).

Heb je vragen over sponsoring?
Kom langs op de ALV van 26 januari 2020 om er over mee te praten, of aarzel niet om contact op te nemen met de sponsorcommissie via: sponsoring@zuilensetennisclub.nl

Over de Business Club
Afgelopen zomer heeft het Business Club-bestuur in samenspraak met haar leden, besloten met ingang van 1 januari 2020 te stoppen. Verschillende redenen liggen hieraan ten grondslag.

Het ZTC bestuur bedankt alle Business Club-leden en haar bestuur voor de vele jaren van financiële ondersteuning van ZTC, en betrokkenheid bij ZTC!