Seniorentoernooi 2013

Een impressie van 2013

Over het weer hadden we dit jaar zeker niet te klagen. Het was schitterend weer! Warm, maar niet te en zonnig, en die is altijd goed. Dit jaar verzorgde de commissie, bestaande uit Ton, Hans en Freek, dit toernooi voor het laatst.

DSC_8827Er waren weer vele deelnemers voor de mixen en dubbels. Er waren zelfs deelnemers bij die nog nooit hadden meegedaan en dat was echt niet omdat ze net de leeftijd van veertig jaar hadden bereikt. Dinsdagavond werd gewoontegetrouw gestart met de mixen en donderdagavond werden de dubbels gespeeld. Er werd beide avonden fanatiek getennist en het was gezellig druk.

Zondag vonden alle finalewedstijden plaats. Zowel in de verliezerspoules als in de winnaarspoules werd verwoed gevochten voor zoveel mogelijk punten. Menig zweeddruppeltje werd van het voorhoofd gewist.

Een enkele keer werd het geluid van de bel als een verlossing ervaren.  Na het optellen van de punten en de uitreiking van de gewonnen bekers en flessen wijn stond een geweldig Oriëntaals buffet op ons te wachten.

Het zag er fantastisch uit en het smaakte heerlijk. Jammie, jammie.  Na afloop werden de commissieleden lovend toegesproken.

Ton, Hans en Freek jullie hebben wederom een perfect georganiseerd toernooi verzorgd namens alle deelnemers heel erg bedankt en we zullen jullie missen als commissieleden. Was dit nu het einde van het Veteranentoernooi? Gelukkig niet. Peter, Joke en Theo hebben zich aangemeld om het volgend jaar te organiseren.

Ton zegde toe ze volgend jaar in te wijden en te ondersteunen.

Wie weet melden zich nog meer leden aan voor de nieuwe commissie. Wat een tof cluppie zijn we toch, nietwaar?

Tot volgend jaar!

Een trouwe fan