Pizza-avond

Pizza-avond 23 januari 2013

Het jaar 2012 heeft overwegend in het teken gestaan van de oprichting van ZTC4YOU.

Het bestuur van ZTC en het bestuur vanZTC4You wilden goede afspraken over de wederzijdse verwachtingen, verantwoordelijkheden, aansprakelijkheden enz. En die zijn nu een feit en in een aantal regels vastgelegd, die ook op deze site te vinden zijn. Op 17 december was de eerste ledenvergadering en daar is het plan afgesproken om een aantal activiteiten te organiseren in 2013.

Dit heeft geleid tot een pizza-avond op 23 januari 2013.

Een van de doelen van de businessclub is het om leuke activiteiten te organiseren voor haar leden. En dat is gelukt. In de kantine stond een heuse pizzaoven die aangewakkerd werd door puur eikenhout. De voorzitter zelf had er zorg voor gedragen dat de schadelijke dampen via een pijp het luchtruim naar buiten konden bereiken. Er waren 2 pizza bakkers aanwezig en in een handomdraai hadden ze alle leden voorzien van een pizza punt. Er werden pizza’s geserveerd naar keuze en aan het eind van de avond waren alle ingrediënten opgebruikt. Niemand ging dan ook aan het eind van de avond met een lege maag huiswaarts.

Deze avonden zijn echter ook bedoeld om contact te leggen en te netwerken met andere leden van de club. Dat is een van de doelen, omdat op die manier een mogelijkheid ontstaat je blikveld te verruimen en dat zou kunnen leiden tot ( zakelijke ) contacten. Aan de geanimeerde gesprekken te merken is dat goed gelukt.

De businessclub is een feit.