LIEVE HENK

Lieve Henk beantwoordt al je vragen over tennis, (tennis)relaties en het (tennis)leven.

Het is indrukwekkend hoe de leden van ZTC meeleven met wat er op hun club speelt. Zo hebben ze veel vragen over de Clubkampioenschappen (CK). De afgelopen week stroomde mijn mailbox weer vol en zie ik mij genoodzaakt om de brieven weer samen te vatten en zo kort mogelijk te beantwoorden. Ook de vragen van de niet-leden.

De buren die zo veel last van ons hebben en hun huis niet verkocht krijgen hebben twee vraagjes: Lieve Lieve Henk, De CK beginnen toch niet morgen al? Hey, pssst, huisje kopen?
Jazeker wel, we beginnen dit jaar weer gewoon op de vrijdagavond. Afgesproken is wel dat er op en rond de bannen alleen gefluisterd mag worden. Dat wordt nog lastig met die loeiharde muziek.
En nee, je denkt toch niet dat ik een huis naast een gezellige tennisclub ga kopen?

Remco Schoolderman wil weten waarom de feestavond niet doorgaat.
Lieve Remco, er schijnt een groep leden te zijn, die jou nepnieuws vertelt om te voorkomen dat jij “De Vlieger” gaat zingen bij de karaoke. Een begrijpelijke actie, maar niet goed te praten. De feestcommissie is trouwens nog op zoek naar een betere karaokeset dan vorig jaar. Dat kan niet zo moeilijk zijn.

José B. vraagt: Lieve Lieve Henk, wordt je dit jaar clubkampioen?
Lieve José, Wessel denkt van wel. Geen idee waarop hij dat baseert. Wel fijn, zo’n optimistisch maatje.

Nel de Wildt is benieuwd op wat voor ondergrond er gespeeld wordt.
Lieve Nel, het wordt tijd dat je weer eens wat vaker op de club komt, geloof ik. Oh, en we spelen dit jaar beachtennis.

Geert Wilders vraagt of er een tekenwedstrijd is tijdens de CK.
Lieve Geert, je bent van harte welkom op woensdagmiddag, tijdens het “Minitoernooi” voor de basisschooljeugd. Vergeet je niet je kleurpotloden mee te nemen? Wij verzorgen de kleurplaten.

Madame Zelda is nieuwsgierig naar mijn voorspelling voor de hoogste categoriën.
Lieve Madam, bij de dames is het simpel. Nanette Verhoef doet (weer) mee. Dus alles waar Nanette aan meedoet. Bij de heren Pim, Jan Willem en/of Erik. Of iemand anders. Doe mij anders even je glazen bol.

Ik wens jullie te gekke, gezellige, verrassende en sportieve Clubkampioenschappen! Als er nog vragen zijn, dan hoor ik het wel.

– Lieve Henk update voor de clubkampioenschappen 2018

Volgende Lieve Henk post >>
Naar de Clubkampioenschappen-startpagina