Lid worden of opzeggen

De Zuilense Tennisclub verwelkomt nieuwe leden graag!
Als nieuw lid profiteer je van een korting van 20% voor het eerste jaar – dus grijp je kans en kom ook tennissen bij de gezelligste club van Utrecht!

>> Schrijf je direct in

JeugdlidJuniorlidSeniorlid
Leeftijd op 1 januarit/m 13 jaar14 t/m 17 jaar18 jaar en ouder
Contributie 2020€ 128,50 € 157,50 € 175,00

Korting eerste jaar 20%*

…vanaf 1 juni 40%€ 77,10€ 94,50€ 105,00
…vanaf 1 augustus 60%€ 51,40€ 63,00€ 70,00
…vanaf 1 oktober 80%€ 25,70€ 31,50€ 35,00

Bijdrage tennisles **

Bardienst-statiegeld in 2e jaar***€ 40,00

Korting voor nieuwe leden*

Voor nieuwe leden geldt in het jaar van eerste aanmelding een éénmalige korting op de contributie van 20%! Wanneer je gaandeweg het seizoen lid wordt loopt de korting evenredig op tot 80%, zoals hierboven aangegeven.
Het seizoen loopt van eind maart (dit jaar: zondag 22 maart 2020) tot eind december (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Je lidmaatschap wordt steeds automatisch met een jaar verlengd, tenzij je vóór 1 november opzegt bij de ledenadministratie. Zie voor meer informatie hieronder. Als je na opzegging  opnieuw lid wordt, is de nieuwe-leden-korting niet opnieuw van toepassing.

Tennisles voor alle jeugd en junioren**

Voor alle jeugd- en juniorleden organiseert de vereniging in samenwerking met onze vaste tennisleraar vanaf de start van het seizoen 16 tennislessen van 50 minuten. Hiervoor betaal je een bijdrage van € 30,-.

Bardienst en bardienst-statiegeld

ZTC heeft de bar in het clubhuis in eigen beheer. Dit betekent dat we de barprijzen laag kunnen houden, maar ook dat alle seniorleden (tot en met het jaar waarin ze 70 worden) per seizoen twee keer een dagdeel een bardienst moeten draaien (ongeveer 4 uur). Je kunt zelf in het rooster kiezen wanneer je ingedeeld wilt worden.
Daarnaast geldt voor competitie spelende leden dat ieder competitieteam samen een bardienst verzorgt op een andere competitie-speeldag per voor- en najaarscompetitie.

Voor nieuwe leden plannen we het eerste jaar de bardiensten in overleg samen met een ervaren lid: zo leer je de bar en keuken kennen, maar ook andere leden van de vereniging.

Bardienst-statiegeld***
De bardiensten zijn onlosmakelijk verbonden aan je lidmaatschap bij de ZTC. Om te stimuleren dat de bardiensten ook daadwerkelijk worden ingevuld, werken we met bardienst-statiegeld.
Bij aanvang van het twééde jaar van je lidmaatschap betaal je éénmalig € 40,- barstatiegeld, tegelijk met je contributie. Als je beide bardiensten gedraaid hebt, blijft deze ‘borg’ daarna staan voor het volgende jaar en kun je hem uiteindelijk als je 70 geworden bent of opzegt terugkrijgen.
Wanneer je niet je beide bardiensten gedraaid hebt, vervalt dit statiegeld aan de vereniging en moet je het volgende seizoen € 40,- bijbetalen.

U-pas

Houders van een U-pas (https://www.u-pas.nl) kunnen hun U-pas budget inzetten voor het betalen van de contributie en -alleen voor jeugd en junioren- de bijdrage voor de tennisles bij ZTC.
Als je gebruik wilt maken van je U-pas, meld dat dan s.v.p. direct bij je aanmelding bij de ledenadministratie.
Voor bestaande leden: neem contact op met de penningmeester

>>Lid worden

Om lid te worden van onze vereniging, vul je het online inschrijfformulier in:

>> Online inschrijfformulier

Daarbij hebben we een recente pasfoto nodig.
Heb je die niet direct bij de hand, dan kun je die ook per e-mail opsturen naar: ledenadministratie@zuilensetennisclub.nl
Als je al lid (geweest) bent van de KNLTB, vul dan vooral ook je bondsnummer in, zodat je op de juiste speelsterkte wordt ingeschaald.

De verstrekte gegevens worden uitsluitend voor verenigingsdoeleinden gebruikt en alleen gedeeld met de landelijke tennisbond KNLTB. Als lid van ZTC ben je automatisch ook lid van de KNLTB.

Jouw persoonlijke ledenpas

Zodra je lidmaatschapsaanvraag verwerkt is, ontvang je je persoonlijke KNLTB ledenpas met je pasfoto er op.
Met de ledenpas heb je toegang tot het ZTC tennispark; met je pasje kun je het hek openen. Je gebruikt de pas ook voor het “afhangen”: het reserveren van speeltijd op de banen van de club.
Verder wordt de pas gebruikt voor de competitie of het deelnemen aan Open Toernooien van (andere) verenigingen.

Vereniging

De Zuilense Tennisclub is een vereniging. Het verenigingsjaar loopt van 1 november tot en met 31 oktober. Je lidmaatschap wordt steeds automatisch met een jaar verlengd, tenzij je voor het eind van het verenigingsjaar opzegt bij de ledenadministratie.

Lidmaatschap opzeggen

Zeg je lidmaatschap vóór de start van het volgende verenigingsjaar op, geef vóór 1 november je afmelding door:
Contact ledenadministratie – Jan Peter van ’t Hoff:
Via e-mail : ledenadministratie@zuilensetennisclub.nl
Bij tussentijdse opzegging blijft de hele contributie verschuldigd; er vindt geen restitutie plaats.

Aanmelden voor Tennisles

Om tennislessen bij ZTC te volgen moet je lid zijn van ZTC.Alle jeugd- en juniorleden krijgen tennisles via de ZTC. Meer informatie daarover vind je hier.

Tennisschool 2ACE verzorgt ook training voor seniorleden op de banen van ZTC. Seniorleden kunnen zich daarvoor zelf opgeven bij Tennisschool 2ACE. Zie voor meer informatie https://zuilensetennisclub.nl/training/

Word ook lid

✔️Voordelig lidmaatschap – 20% korting voor nieuwe leden
✔️Geen wachtlijst – direct lekker trainen en tennissen