Jeugd

Tennissen bij de Zuilense Tennis Club is gegarandeerd fun!

*Over het gebruikte beeldmateriaal, zie onderin deze pagina

Zowel voor de allerkleinsten als de oudere jeugd organiseert ZTC verschillende toernooien en activiteiten. Daarnaast kun je tennisles krijgen en natuurlijk ook meedoen met de clubkampioenschappen en de competitie.


Kennismaken met tennis en ZTC? Jeugd instroom tennisles – GRATIS
Kennismaken met tennis? Op 5 donderdagen in het voorjaar kunnen kinderen een keer meedoen met een les: 6 april, 13 april, 20 april, 25 mei en 1 juni om 16.00 uur. Je moet je hiervoor aanmelden via het sport-en cultuurplatform van Utrecht (www.in-utrecht.nl). Via dit platform kun je je ook aanmelden zodat we weten dat je komt. Meer weten over les bij ZTC? Kijk op de tennistraining pagina.


Voor in je agenda Seizoen 2023

OPEN JEUGDMIDDAG – Gratis instuif
29 maart 2023- Woensdagmiddag
van 14.30-17.00 uur

Voor basisschoolleerlingen, kennismaking met ZTC en tennis. Ook ZTC jeugd is van harte welkom om mee te doen, kom je ook langs?! Neem je buurmeisje/-jongen, vriendje of vriendinnetje mee, iedereen is welkom! Er wordt les gegeven door onze tennisleraar Remco, rackets zijn aanwezig. Ook is er informatie over tennis bij ZTC voor ouders. Leden van de jeugdcommissie zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Informatie over onze open jeugdmiddag 2023 is ook terug te vinden op het sport-en cultuurplatform van Utrecht (www.in-utrecht.nl). Via deze website kun je je alvast aanmelden zodat wij weten dat je komt! Maar je kunt ook gewoon spontaan langskomen.

  • flyer open jeugdmiddag 2023 volgt

VEULEN-PAARD toernooi
25 juni 2023- Zondag van 10.00 -16.00 uur

Eén van de populairste toernooien op de club, voor ervaren en minder ervaren spelers, jong en oud, ZTC- leden en niet-leden. Iedereen is welkom!
Een jeugd tennisser (5-17 jaar) dubbelt met een volwassen tennisser. Dus neem je buurjongen, nichtje, oom of buurvrouw maar mee! 

  • Flyer Veulen-Paard 2023 volgt


CLINIC –  van 18.00-19.30 uur
In augustus/september (vóór de start van de najaarscompetitie)

Voor jeugdleden die competitie spelen organiseren we dit jaar voor de 2e keer een anderhalf uur durende clinic om extra skills aan te leren. De clinic wordt gegeven door oud jeugdleden van ZTC.


CLUBKAMPIOENSCHAPPEN – einde zomervakantie, datum volgt

Samen met de clubkampioenschappen voor volwassenen, ofwel voor ‘jong & oud’: supergezellig en veel bekijks! De wedstrijden voor middelbare school jeugd worden in het eerste weekend van de CK-week ingepland. 
Voor de basisschool jeugd organiseren we het ‘Minitoernooi’ op woensdagmiddag van 15.00-17.30 uur met als afsluiting heerlijke pannenkoeken.  Doe mee!


12+ ACTIVITEIT
Voorjaar; datum nog onbekend – Vrijdagavond   van 17.00-21.00 uur. Een leuke activiteit voor de middelbare schooljeugd van 12 jaar en ouder, om het seizoen op te starten. Dit seizoen gaan we waarschijnlijk zelfs 2 keer omdat het uitje vorig jaar vanwege corona niet door kon gaan. We gaan nog niet verklappen wat we gaan doen.
Lid worden? 

Als nieuw lid profiteer je van een korting van 20% voor het eerste jaar- dus grijp je kans en kom ook tennissen bij de gezelligste club van Utrecht!

Contributiekosten, jeugd inschrijfformulieren en dergelijke vind je hier

Wil je lid worden? Of meer informatie? Neem contact op met de Jeugdcommissie via e-mail: jeugd@zuilensetennisclub.nl

* Foto’s of video’s op de pagina
Bent u of uw kind te zien op een foto of filmpje op deze pagina, en wilt u dat niet?
Geef het door aan ons secretariaat, en we verwijderen het beeld direct: secretariaat@zuilensetennisclub.nl.