Tennissen bij de Zuilense Tennis Club is gegarandeerd fun!

Zowel voor de allerkleinsten als de oudere jeugd organiseert ZTC verschillende toernooien en activiteiten. Daarnaast kun je tennisles krijgen en natuurlijk ook meedoen met de clubkampioenschappen en de competitie.

Download de jeugdfolder 2019 voor meer informatie.

Voor in je agenda Seizoen 2019

(De jeugdcommissie stuurt je ter herinnering een mail over al deze evenementen)

Open Jeugdmiddag- Gratis instuif
3 april – Woensdagmiddag
van 14.30-17.00 uur.

Voor basisschoolleerlingen, kennismaking met ZTC en tennis. Ook ZTC jeugd is van harte welkom om mee te doen, kom je ook langs?! Neem je buurmeisje/-jongen, vriendje of vriendinnetje mee, iedereen is welkom! Er wordt les gegeven door onze tennisleraar Remco, rackets zijn aanwezig. Ook is er informatie over tennis bij ZTC voor ouders. Leden van de jeugdcommissie zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Bij slecht weer wordt de open jeugdmiddag 1 week verschoven naar woensdag 10 april.

Veulen-Paard toernooi
23 juni – Zondag van 10.00 -16.00 uur (reservedatum zondag 30 juni).

Eén van de populairste toernooien op de club, voor ervaren en minder ervaren spelers, jong en oud, ZTC- leden en niet-leden. Iedereen is welkom!
Een jeugd tennisser (5-17 jaar) dubbelt met een volwassen tennisser. Dus neem je buurjongen, nichtje, oom of buurvrouw maar mee! Meld je uiterlijk donderdag 20 juni aan via jeugd@zuilensetennisclub.nl

Clubkampioenschappen
Vrijdag 30 augustus tot en met zondag 8 september
Samen met de clubkampioenschappen voor volwassenen, ofwel voor ‘jong & oud’: supergezellig en veel bekijks! De wedstrijden voor middelbare school jeugd worden in het eerste weekend van de CK-week ingepland.
Voor de basisschool jeugd organiseren we  het ‘Minitoernooi’ op de woensdagmiddag van de CK week, van 14.30-17.30 uur met als afsluiting heerlijke pannenkoeken.

12+ activiteit
1 november – Vrijdagavond   van 17.00-21.00 uur (reservedatum 8 november). Een leuke activiteit voor de jeugd 12+ ter afsluiting van het seizoen. We gaan nog niet verklappen wat we gaan doen.

Vaardigheidsclinic
Eind september/begin oktober (op een woensdagmiddag, tijdens laatste les) van 14.30-17.00 uur
Laat zien wat je kan! Voor alle jeugdleden die tennisles hebben gehad. Tevens afsluiting van het tennisseizoen.

Lid worden? Contributiekosten, jeugd inschrijfformulieren en dergelijke vind je hier

Meer informatie? Neem gerust contact op met de Jeugdcommissie via e-mail: jeugd@zuilensetennisclub.nl

of bel
Lydeke Zwart –   06 20515081