Jeugd

Tennissen bij de Zuilense Tennis Club is gegarandeerd fun!


Zowel voor de allerkleinsten als de oudere jeugd organiseert ZTC verschillende toernooien en activiteiten. Daarnaast kun je tennisles krijgen en natuurlijk ook meedoen met de clubkampioenschappen en de competitie.

Download de jeugd informatiefolder voor meer informatie:

Jeugd Informatiefolder_2021

Kennismaken met tennis en ZTC? Kom naar de Open Jeugdmiddag op woe 23 maart 2022!


ZTC heeft gravelbanen en is daarom dicht in de winter. Op 20 maart start het nieuwe tennisseizoen.
De open jeugdmiddag is ingepland op woensdag 23 maart (14:30-17:00 uur) – gratis instuif voor basisschoolkinderen om kennis te malen met tennis en tennisles.
Tennisrackets zijn aanwezig. 

Voor in je agenda Seizoen 2021

OPEN JEUGDMIDDAG – Gratis instuif
24 maart – Woensdagmiddag
van 14.30-17.00 uur *

Voor basisschoolleerlingen, kennismaking met ZTC en tennis. Ook ZTC jeugd is van harte welkom om mee te doen, kom je ook langs?! Neem je buurmeisje/-jongen, vriendje of vriendinnetje mee, iedereen is welkom! Er wordt les gegeven door onze tennisleraar Remco, rackets zijn aanwezig. Ook is er informatie over tennis bij ZTC voor ouders. Leden van de jeugdcommissie zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

* Wegens het Coronavirus volgen we het landelijk beleid – lees meer
Helaas betekent dat dat tijdens de open jeugdmiddag – er geen publiek mag meekijken. Ouders en andere volwassenen die de kinderen brengen, zal daarom gevraagd worden buiten het park te wachten op hun kind.


VEULEN-PAARD toernooi
Helaas afgelast wegens corona 27 juni – Zondag van 10.00 -16.00 uur *

Eén van de populairste toernooien op de club, voor ervaren en minder ervaren spelers, jong en oud, ZTC- leden en niet-leden. Iedereen is welkom!
Een jeugd tennisser (5-17 jaar) dubbelt met een volwassen tennisser. Dus neem je buurjongen, nichtje, oom of buurvrouw maar mee! 

* Wegens het Coronavirus volgen we het landelijk beleid – lees meer
Omdat het veulen paard toernooi om samenspel gaat tussen kind en volwassene – zullen we moeten afwachten of de regels ten tijde van het toernooi, het toelaten om samen te spelen. Wanneer bekend is wat mogelijk is, zal dit hier gepubliceerd worden.


CLINIC –  van 18.00-19.30 uur
Een of meerdere avonden in mei, zomer – en herfstvakantie.

Voor jeugdleden die competitie spelen organiseren we dit jaar voor het eerst een anderhalf uur durende clinic om extra skills aan te leren. De clinic wordt gegeven door oud jeugdleden van ZTC.


Voorlopig CLUBKAMPIOENSCHAPPEN – vrijdag 27 augustus tot en met zondag 5 september*

Samen met de clubkampioenschappen voor volwassenen, ofwel voor ‘jong & oud’: supergezellig en veel bekijks! De wedstrijden voor middelbare school jeugd worden in het eerste weekend (zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus) van de CK-week ingepland. 
Voor de basisschool jeugd organiseren we  het ‘Minitoernooi’ op woensdagmiddag  1 september, van 15.00-17.30 uur met als afsluiting heerlijke pannenkoeken.  Doe mee!

* Wegens het Coronavirus volgen we het landelijk beleid – lees meer
De clubkampioenschappen wordt georganiseerd voor volwassenen en jeugd  –  of de regels ten tijde van het toernooi, het toelaten om te spelen is afwachten. Wanneer bekend is wat mogelijk is, zal dit hier gepubliceerd worden.
Het minitoernooi (woensdagmiddag) voor de jongste jeugd kan wel doorgaan, voor zover de regels niet aangepast worden tegen die tijd.


12+ ACTIVITEIT
5 november – Vrijdagavond   van 17.00-21.00 uur. Een leuke activiteit voor de middelbare schooljeugd van 12 jaar en ouder, ter afsluiting van het seizoen. We gaan nog niet verklappen wat we gaan doen.*

* Wegens het Coronavirus volgen we het landelijk beleid – lees meer
In hoeverre het mogelijk is om een gezamenlijke activiteit te doen wordt tegen die tijd bekeken. Lid worden? 

Als nieuw lid profiteer je van een korting van 20% voor het eerste jaar- dus grijp je kans en kom ook tennissen bij de gezelligste club van Utrecht!

Contributiekosten, jeugd inschrijfformulieren en dergelijke vind je hier

Meer informatie? Neem gerust contact op met de Jeugdcommissie via e-mail: jeugd@zuilensetennisclub.nl

of bel
Lydeke Zwart –   06 20515081
Henk Bongers –  030 2448400