Tennissen bij de Zuilense Tennis Club is gegarandeerd fun!

Zowel voor de allerkleinsten als de oudere jeugd organiseert ZTC verschillende toernooien en activiteiten. Daarnaast kun je tennisles krijgen en natuurlijk ook meedoen met de clubkampioenschappen en de competitie.

Download de Informatiefolder_2020 voor meer informatie.

Voor in je agenda Seizoen 2020

(De jeugdcommissie stuurt je ter herinnering een mail over al deze evenementen)

AFGELAST- Open Jeugdmiddag- Gratis instuif
25 maart – Woensdagmiddag
van 14.30-17.00 uur.

Wegens het Coronavirus volgen we het landelijk beleid en is de open jeugdmiddag afgelast- lees meer

Voor basisschoolleerlingen, kennismaking met ZTC en tennis. Ook ZTC jeugd is van harte welkom om mee te doen, kom je ook langs?! Neem je buurmeisje/-jongen, vriendje of vriendinnetje mee, iedereen is welkom! Er wordt les gegeven door onze tennisleraar Remco, rackets zijn aanwezig. Ook is er informatie over tennis bij ZTC voor ouders. Leden van de jeugdcommissie zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

AFGELAST-Veulen-Paard toernooi
28 juni – Zondag van 10.00 -16.00 uur (reservedatum zondag 30 juni).

Eén van de populairste toernooien op de club, voor ervaren en minder ervaren spelers, jong en oud, ZTC- leden en niet-leden. Iedereen is welkom!
Een jeugd tennisser (5-17 jaar) dubbelt met een volwassen tennisser. Dus neem je buurjongen, nichtje, oom of buurvrouw maar mee!

Clinic-  donderdag 27 augustus van 18.00-19.30 uur

Voor jeugdleden die competitie spelen organiseren we dit jaar voor het eerst een anderhalf uur durende clinic om extra skills aan te leren. De clinic wordt gegeven door oud jeugdleden van ZTC.

Clubkampioenschappen- vrijdag 28 augustus tot en met zondag 6 september
Samen met de clubkampioenschappen voor volwassenen, ofwel voor ‘jong & oud’: supergezellig en veel bekijks! De wedstrijden voor middelbare school jeugd worden in het eerste weekend (zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus) van de CK-week ingepland.
Voor de basisschool jeugd organiseren we  het ‘Minitoernooi’ op woensdagmiddag  2 september, van 15.00-17.30 uur met als afsluiting heerlijke pannenkoeken.  Doe mee!

12+ activiteit
6 november – Vrijdagavond   van 17.00-21.00 uur (reservedatum 13 november). Een leuke activiteit voor de middelbare schooljeugd van 12 jaar en ouder, ter afsluiting van het seizoen. We gaan nog niet verklappen wat we gaan doen.

Lid worden?

Als nieuw lid profiteer je van een korting van 20% voor het eerste jaar- dus grijp je kans en kom ook tennissen bij de gezelligste club van Utrecht!

Contributiekosten, jeugd inschrijfformulieren en dergelijke vind je hier

Meer informatie? Neem gerust contact op met de Jeugdcommissie via e-mail: jeugd@zuilensetennisclub.nl

of bel
Lydeke Zwart –   06 20515081