Jeugd tennisles

De jeugd tennislessen bij ZTC worden verzorgd door onze vaste trainer Remco Schoolderman en zijn assistenten van tennisschool 2Ace.
Ieder jeugdlid betaalt zelf 30 EUR voor 16 lessen van 50 minuten. De rest van het lesgeld betaalt de club. Wel betaal je dan ook nog de clubcontributie.

GRATIS PROEF TENNISLES
Vrijdagmiddag om 17:40 uur is er een proefles tennis voor kinderen (t/m 18 jaar) die kennis willen maken met tennis en nog geen lid zijn van ZTC.
De gratis proefles zal voorlopig elke vrijdagmiddag zijn.
Vrijdag 1 mei is de eerste proefles.
>> Meedoen? Meld je aan via mail: jeugd@zuilensetennisclub.nl

Winter tennisles
Ook biedt Remco winterlessen aan, deze beginnen medio oktober en lopen door tot aan de start van het zomerseizoen (begin maart). Deze lessen zijn op eigen kosten.

De tennislessen worden op ons eigen park gegeven, zolang de banen bespeelbaar zijn. Zijn de banen niet meer bespeelbaar dan worden de tennislessen op de kunstgrasbanen van P.V.C  voortgezet. Adres:  Marco van Basten complex in Oog en Al op Kanaalweg 174. Hiervoor moet een extra bijdrage voor baanhuur worden betaald.

Ben je onverhoopt verhinderd of heb je een vraag?

Bel met de tennisleraar Remco Schoolderman: 06 15153083 of mail hem remco@tennisschool2ace.nl

Tennisleraar Remco Schoolderman tijdens de Open jeugdmiddag 2014

Contact met de jeugdcommissie

Heb je een vraag? Neem gerust contact op.
.

Bekijk ook de  jeugdcompetitie of ga naar de startpagina Jeugd.