Impressie lentetoernooi 2013

Een impressie van het Lentetoernooi 2013

lt2Vrijdag 26 april zal ons nog lang in het geheugen gegrift staan: de dag van het lentetoernooi 2013. Na het bekend worden van de datum voor deze dag, waren binnen twee weken alle beschikbare plaatsen al bezet en moesten we zelfs een wachtlijst maken. Je zou zeggen; succes was al verzekerd.

De weersvoorspellingen voor deze dag waren niet denderend. Uit voorzorg waren echter drie banen bij David Lloyd voor de ochtend gereserveerd.

Zoals gewoonlijk om 9.30 uur verzamelen in het clubhuis. Gelukkig konden alle gasten (er wordt gespeeld met maatjes van buiten de club) de nieuwe ingang aan de Norbruislaan makkelijk vinden. Al gauw liep het vol met druk pratende en lachende vrouwen die genoten van hun eerste kopje koffie met een stuk van de verrukkelijke appelplaat van Joyce. Geloof het of niet: het was droog, dus konden we om tien uur starten met de wedstrijden.

ltDe binnenbanen snel afgezegd en een optie genomen op banen voor de middag. Helaas, na ruim een uur tennissen begon het langzaam maar gestaag te regenen. Vooral gestaag! Eerst lekker druilerig maar later steeds harder. En harder! Tennis in de regen? Nee ,niet zo geslaagd. Dan eerst nog maar een bakkie koffie, dan kunnen de organisatiedames vast starten met de voorbereidingen van de heerlijke uitgebreide lunch. Misschien vanmiddag verder in de zaal?

Na de lunch die in een rap tempo op alle borden lag en onder luid jam-jam-jammie langzaam werd genuttigd werd democratisch besloten: we vinden het wel goed zo. Als we nu naar de zaal gaan dan is de leuke onderlinge sfeer verbroken. We gaan lekker natafelen, bijkletsen en heel jammer maar het is goed zo.

De commissie had gewoontegetrouw een leuke attentie voor alle deelnemers. Twee bloeiende vergeet-me-nietjes voor iedereen. Een om in de fraai aangelegde tuin van het tennispark te planten en een om mee naar huis te nemen om deze dag niet te vergeten..

Aan het eind werden de commissieleden verrast met een leuke attentie, aangeboden door Margriet namens alle deelnemers. Al met al was het een leuke geslaagde dag, weliswaar zonder al te veel tennis, maar het sfeertje klopte weer helemaal. Op naar 2014 maar dan wel met veel tennis en een verdiende zon.

Tot volgend jaar.

De commissie

Carla, Dina, Joyce en Nel