De Zuilense Tennis Club is opgericht op 16 mei 1925.
Heel wat keren is er dus een lustrum gevierd, mooie verhalen van leuke festiviteiten – bekijk de linkjes en beelden van voorgaande lustrums dus vooral op deze pagina!

De verhalen van ons 95-jarig lustrum

…zullen absoluut anders zijn dan vooraf gedacht en bedacht. Wegens corona nog even geen festiviteiten helaas rond of op 16 mei. Maar wat in het vat zit verzuurt niet, dan vieren we het gewoon wat later of op andere manieren!
Genieten kun je vast van deze mooie verhalen van oude en nieuwe leden
>> Bekijk de videos op de pagina 95 jaar ZTC

In 2015 vierden de ons 90-jarig bestaan

Het hele jaar stond in het teken van de vier grand slams gekoppeld aan verschillende festiviteiten en toernooien lees hier het verslag van dit jubileumjaar.

Ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan 14e lustrum) is een historisch overzicht gemaakt, dat u kunt downloaden. ZTC 60 jaar jubileumeditie
Sinds 1985 zijn er ongetwijfeld veel foto’s gemaakt en verhalen genoteerd. Wij roepen onze (oud) leden op in hun archieven te duiken en ons deelgenoot te maken van hun belevenissen in de afgelopen 15 jaar. Wij zullen dit graag publiceren op deze website.