ZTC 90 jaar

1e team ZTC 1966 4Zaterdag 16 mei 1925 was een schitterende dag, het was zonnig en met 28 graden behoorlijk warm. Maar dit is niet het enige wat er over 16 mei 1925 is te vertellen. Het is namelijk ook de dag dat ZTC is opgericht. En dit betekent dus dat we dit jaar precies 90 jaar bestaan. Graag willen we dit heugelijke feit samen met jullie vieren.

Grand Slam
ZTC is niet de enige die in 2015 een 90-jarig jubileum viert. De Grand Slam bestaat dit jaar namelijk ook 90 jaar. 1925 was het eerste jaar dat de vier grand slams (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en US Open) voor alle spelers wereldwijd opengesteld waren. Daarom hebben we ons eigen jubileum gekoppeld aan het thema ‘Grand Slam’. In 2015 zullen we vier keer ons eigen jubileum vieren en elke keer zal in het teken staan van een van de grand slams.
Op zaterdag 16 mei, de oprichtingsdag zelf, zijn de festiviteiten afgetrapt met een receptie, een toss en een barbecue, het was een erg geslaagde en gezellige dag lees hier meer.

In juni had het Open Toernooi  met als Thema Zuilen BOERt goed een Frans tintje, deze stond namelijk in het teken van de tweede Grand Slam, Roland Garros. Tijdens het Open Toernooi werden er een aantal activiteiten georganiseerd in Franse stijl, op zondag 7 juni werd er een jeu de boules wedstrijdje georganiseerd, waar je leuke prijzen kon winnen. Op de sponsoravond werden de sponsoren bediend door “Franse” serveersters. Op zaterdag 13 juni konden er foto’s worden gemaakt in Franse kledij en werden er echte Franse hapjes rondgebracht. Daarnaast was er een prijsvraag, je kon de hele week het aantal napoleonsnoepjes raden die er aan het begin van het toernooi in de vaas zaten. Dit werd zelfs exact geraden, het waren er namelijk 659! Karin Overweg was de gelukkige, zij won weekendje een Parijs!
Klik hier voor de Foto’s

Het Paard-Veulen-toernooi in juli stond in het teken van de derde grand slam Wimbledon.

Het verjaardagsjaar werd afgesloten met de Clubkampioenschappen eind augustus die volledig in het teken van de US Open stond.

Vragen­?
Vragen over het jubileum kun je stellen via 90jaar@zuilensetennisclub.nl

FEEST - ZTC 90 jaar!