Duurzaamheid als kernwaarde

Bij de Zuilense Tennisclub geloven we in een duurzame toekomst. Wij streven ernaar om niet alleen een geweldige tenniservaring te bieden, maar ook ons steentje bij te dragen aan een groenere wereld. Duurzaamheid vormt de kern van onze club en we zijn trots op de initiatieven die we hebben genomen om dit te realiseren.

Onze duurzame inspanningen

Zonnepanelen en led-verlichting

Met meer dan 40 zonnepanelen op ons dak en gebruik van energiezuinige led-baanverlichting, omarmen we hernieuwbare energie en verminderen we onze ecologische voetafdruk. Dit stelt ons in staat om op een milieuvriendelijke manier energie te gebruiken tijdens trainingen en wedstrijden, terwijl we tegelijkertijd kosten besparen.

Herbruikbare bekers en mokken

Wij moedigen duurzaamheid aan door het gebruik van herbruikbare bekers en mokken in onze clubfaciliteiten. Geen wegwerpbekers meer! Op deze manier verminderen we afval en dragen we bij aan een schonere omgeving.

Groencommissie voor biodiversiteit

Onze groencommissie zet zich actief in voor het onderhoud van een verscheidenheid aan planten en bloemen op ons park. Dit bevordert niet alleen een groenere omgeving, maar stimuleert ook biodiversiteit. Door het creëren van een harmonieuze omgeving voor flora en fauna, dragen we bij aan een gezondere leefomgeving voor iedereen.

Onze toewijding aan duurzaamheid

Bij de Zuilense Tennisclub geloven we dat kleine stappen grote veranderingen teweeg kunnen brengen. We zijn vastbesloten om onze duurzame initiatieven voort te zetten en onze leden te inspireren om ook bij te dragen aan een groenere toekomst.

Sluit je aan bij onze club en word onderdeel van onze duurzame gemeenschap, waar we samen werken aan een betere wereld terwijl we genieten van de geweldige sport die tennis is.