DE TOPPERS

toppers

Bijna iedereen was vanavond van bizar hoog niveau. Alleen Henri had vanavond een offnight. Pas nadat hij was gewisseld voor supersub Nanette Louise, kreeg de afwateringsploeg (Henk BongersRonald van Uden en – de duidelijk tekort komende – Henri van der Heiden, foto) de 200 liter water op het zeildoek er zonder noemenswaardige inspanning van af (zie foto en video van Chantal Van Leeuwen-Van Es).
Het hele CK-team heeft er vanavond voor gezorgd dat alle wedstrijden, bij David Lloyd en ’thuis’, gewoon door konden gaan. Ook dank aan onze goede banen.
Dennis Vankan (plaatsvervangende Jelle van Tricht, die van die schouder) en Quirine Lardenoije waren erg goed in vorm. Ronald van Uden en vooral Lione de Haas nóg beter.
Twee van Udens ( Erik en Paul) versloegen broer Ronald en Pim de Meulemeester. En ik maar denken dat Ronald niet te stoppen was dit jaar.
Als je alle uitslagen van de Zuilense toppers wilt zien, klik je gewoon op https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx…. Top-url dit. Lekker kort ook.
Mag ik bij deze mijn top-dochter José Bongers een hart onder de riem steken? ja, dat mag ik. In haar partij met top-CK-voorzitter Laurent Teissier liep zij alwéér een blessure op. Niemand op de ZTC gunt haar dit soort onheil. Ze is al populairder dan Lieve Henk. Een topprestatie.

Morgen is de beslissende poulewedstrijd tussen Yvo en Johan van Soesten Wessel Rietman en Henk Bongers. Boeie.
MORGEN IS DE FEESTAVOND!
Gaat Remco Schoolderman De Toppers Karaokeën?
Tot morgen!

Lieve Henk update – CK 2018

<< Vorige Lieve Henk post | Volgende Lieve Henk post >>
Naar de Clubkampioenschappen-startpagina