Corona-Regels

Bij de regels die voor ZTC gelden, houden we de landelijke regels aan.

Per 1 juli zijn de regels verder versoepeld en 1,5 meter afstand blijft de norm. Lees de nieuwe regels per 1 juli 2020 in eenvoudige taal, zoals door het kabinet bepaald.

Voor ZTC geldt in de basis:

De hygiëneregels van het RIVM houden we aan:

• Heb je klachten zoals koorts of griepachtige verschijnselen? Blijf thuis en laat je testen.
  • Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
  • Vermijd drukte.
  • Was vaak je handen.

Ouders en publiek zijn ook weer welkom, en dat is fijn! Echter, ook hier geldt dat afstand houden een must is als je langs de baan toekijkt: houd 1,5 meter afstand en rekening met elkaar wanneer mensen langs moeten lopen.
Langs baan 1,2 en 3 gelden speciale regels voor toeschouwers (op het park zal dat ook met bordjes worden aangegeven), namelijk:

• Het pad langs baan 3 en de banen 1 en 2, kan niet worden gebruikt door toeschouwers – dit is de doorloop naar- en van het clubhuis en die moet vrij blijven.
  • De zijkant van baan 1 – het terras- daar kan alleen gekeken worden vanaf de aangegeven terrasstoelen en -banken. Op het terras staan of toekijken, is níet toegestaan.

De volgende specifieke regels gelden voor het tennissen en gebruik maken van clubhuis en terras bij ZTClees ze alsjeblieft goed door :

Mocht je vragen hebben over de regels bij ZTC, neem contact op via secretariaat@zuilensetennisclub.nl

Corona-regels per 1 juli