Corona-Regels

Bij de regels die voor ZTC gelden, houden we de landelijke regels aan.

UPDATE 10 AUG – Registreren contactgegevens
In verband met landelijke maatregelen rondom corona zijn wij genoodzaakt om contactgegevens vast te leggen in verband met eventueel contact- en brononderzoek.

Wanneer je als ZTC-lid regulier tennist op ons park, heb je gereserveerd in het afhangsysteem. Je hoeft je contactgegevens dan niet extra vast te leggen, mits je niet langer op het park verblijft dan de tijd die in het afhangsysteem gereserveerd staat.
Toeschouwers moeten zich altijd registeren en ook als je meedoet met het tossen, laat je contactgegevens achter.

De geregistreerde gegeven zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan een eventueel bron- en contactonderzoek en de gegevens worden na 14 dagen vernietigd.

Het registratieformulier om je gegevens op achter te laten, vind je in het paviljoen op de bar of op het tafeltje bij de ingang.
Zie verder het nieuwsbericht hierover op de KNLTB-website.

Voor ZTC geldt in de basis:

De hygiëneregels van het RIVM houden we aan:

• Heb je klachten zoals koorts of griepachtige verschijnselen? Blijf thuis en laat je testen.
  • Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
  • Vermijd drukte.
  • Was vaak je handen.

Ouders en publiek zijn ook weer welkom, en dat is fijn! Echter, ook hier geldt dat afstand houden een must is als je langs de baan toekijkt: houd 1,5 meter afstand en rekening met elkaar wanneer mensen langs moeten lopen.
Langs baan 1,2 en 3 gelden speciale regels voor toeschouwers (op het park zal dat ook met bordjes worden aangegeven), namelijk:

• Het pad langs baan 3 en de banen 1 en 2, kan niet worden gebruikt door toeschouwers – dit is de doorloop naar- en van het clubhuis en die moet vrij blijven.
  • De zijkant van baan 1 – het terras- daar kan alleen gekeken worden vanaf de aangegeven terrasstoelen en -banken. Op het terras staan of toekijken, is níet toegestaan.

De volgende specifieke regels gelden voor het tennissen en gebruik maken van clubhuis en terras bij ZTClees ze alsjeblieft goed door :

Mocht je vragen hebben over de regels bij ZTC, neem contact op via secretariaat@zuilensetennisclub.nl

Corona-regels per 1 juli