Corona-Regels

Bij de regels die voor ZTC gelden, houden we de landelijke regels aan.

UPDATE Strenge lockdown per 15 december 2020
Met ingang van dinsdag 15 december 2020 geldt de lockdown zoals aangegeven door de regering. Voor tennis geldt het volgende:

• Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennissen met maximaal 2 personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Alleen enkelspel is dus toegestaan.
  • Voor trainingen met volwassenen vanaf 18 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 2 personen per baan op 1.5 meter afstand, dit is exclusief trainer. Alleen buiten.
  • Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.
  • Tennis in een binnenaccommodatie is niet toegestaan, ook niet in een blaashal.
  • Er worden geen wedstrijden gespeeld.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Het paviljoen, kleedkamers en douches zijn dicht – alleen het toilet kan gebruikt worden wanneer noodzakelijk.
  • Het is niet toegestaan op het park aanwezig te zijn zonder reservering van een baan, online afhangen blijft verplicht.

Kijk hier voor uitgebreide informatie over de lockdown. De specifieke maatregelen in de sport zijn hier te vinden.

Een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden omtrent verenigingen, spelers, leraren, competities en toernooien en ander activiteiten vind je op de KNLTB site – Veelgestelde vragen.

Verder blijven de  hygiëneregels van het RIVM gelden:

• Heb je klachten zoals koorts of griepachtige verschijnselen? Blijf thuis en laat je testen.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Vermijd drukte.
  • Was vaak je handen.

Mocht je vragen hebben over de regels bij ZTC, neem contact op via secretariaat@zuilensetennisclub.nl