Competitie

Alles over het inschrijven voor de voorjaars- of najaarscompetitie vind je op deze pagina.
Wil je informatie over hoe competitiespelen werkt? Via deze link vind je informatie over hoe de competitie werkt en competitieregels.

Voorjaarscompetitie 2023
Medio 20 maart is het schema af en worden de captains gemaild.
27 maart 20.00 is het verplicht ballen ophalen met toelichting. Ivm druk schema is het belangrijk dat alle teams iemand sturen, het duurt max 20 minuten.

Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie start begin april en loopt tot begin juni. Vanuit ZTC faciliteren we alleen de vrijdagavond, zaterdag en zondag competitie. Vrijdagavond bestaat uit 5 speelrondes, zaterdag en zondag uit 7 speelrondes. Bekijk hier alle speeldata en competitieaanbod regionaal, landelijk voor de voorjaarscompetitie van 2023.

NIEUW – ook competitie in de 8/9
Op vrijdagavond is er nu ook competitie voor beginnende spelers (8/9)!  Deze 8/9 competitie is voor beginners en spelers met (enige) wedstrijdervaring. In deze competitie worden om de week 2 dubbels in iedere samenstelling (DD/HD/GD) gespeeld met speelvorm compact 40-40 winnende punt. 
De vrijdagavond wordt voor alle teams voortaan om de week gespeeld: GD-teams en de nieuwe 8/9 teams de ene week, HD- en DD teams de andere week. Voor elk vrijdagavond team zijn 5 speelavonden.

Geef je op!
Opgeven verloopt via het inschrijfformulier zodra dit mogelijk is (zie bovenin deze pagina).

  • per team
  • individueel

De hoogte van de competitiebijdrage moet nog worden vastgesteld. De kosten in 2022 waren circa EUR 120,00 voor teams die 4 singles spelen en circa EUR 80,00 voor teams die minder dan 4 singles spelen. De competitiebijdrage zal via de captain worden geïncasseerd.

Gezien het grote aantal nieuwe leden, verwachten we een groot aantal inschrijvingen. We willen zoveel mogelijk geïnteresseerden de gelegenheid bieden om competitie te spelen. Daarom vragen we je bij de inschrijving ook een 2e keuze op te geven. Helaas kunnen we dit jaar niet garanderen dat we iedereen kunnen plaatsen. Hiervoor vragen we nu alvast jullie sportieve begrip. Als je in jouw team nog een plekje vrij hebt, geef dit dan aan. Dan krijg je bonuspunten om te worden ingeschreven! 

Zijn er vragen: stel die via de mail vcl@zuilensetennisclub.nl.
Wij hebben er alweer zin in en hopen jullie ook! 

Sportieve Zuilense VCL-groet,
Tom, Marloes & Ward

Najaarscompetitie

De najaarscompetitie bestaat uit 5 speelrondes en start half september tot met half oktober. Vanuit ZTC faciliteren we de vrijdagavond, zaterdag en zondag competitie. Klik hier voor alle speeldata voor de najaarscompetitie van 2023.

Vanwege de beperkte periode waarin in het najaar wordt gespeeld en de beperkte baancapaciteit zal 8&9 Tennis in het najaar NIET op vrijdagavond wordt aangeboden. Op de site van de KNLTB vind je hier meer informatie over.

Geef je op
Opgeven verloopt via het inschrijfformulier zodra dit mogelijk is (zie bovenin deze pagina).


Competitiebijdrage

De competitiebijdrage zal via de captain worden geïncasseerd. De hoogte van de bijdrage moet nog worden vastgesteld. De kosten voor 2021 waren EUR 115,00 voor teams die 4 singles spelen en EUR 80,00 voor teams die minder dan 4 singles spelen.

Gezien het grote aantal nieuwe leden, verwachten we een groot aantal inschrijvingen. We willen zoveel mogelijk geïnteresseerden de gelegenheid bieden om competitie te spelen. Daarom vragen we je bij de inschrijving ook een 2e keuze op te geven. Als je in jouw team nog een plekje vrij hebt, geef dit dan aan. Dan krijg je bonuspunten om te worden ingeschreven!


Wil je infomatie over hoe competitiespelen werkt?
Via deze link vind je informatie over hoe de competitie werkt en competitieregels.


Vragen?

De VCL (verenigingscompetitieleiding) van ZTC is verantwoordelijk voor een soepel verloop van de competitie bij ZTC . De VCL-functie wordt vervuld door Tom Pereboom, Ward de Meulemeester en Marloes Wouters.

Je kunt contact opnemen via e-mail: vcl@zuilensetennisclub.nl 

Voor de jeugdcompetitie kun je contact opnemen met de ZTC jeugdcommissie: jeugd@zuilensetennisclub.nl