Competitie

Alles over het inschrijven voor de voorjaars- of najaarscompetitie vind je op deze pagina.
Wil je informatie over hoe competitiespelen werkt? Via deze link vind je informatie over hoe de competitie werkt en competitieregels.

ACTUEEL
Hier kun je kwijt, direct onder de aandacht, wat er nu speelt.
Bijv. Inschrijven voor de … competitie is nu geopend tot …datum.
Lees hieronder meer onder de kop ‘… competitie’.

Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie start begin april en loopt tot begin juni. Vanuit ZTC faciliteren we alleen de vrijdagavond, zaterdag en zondag competitie. Vrijdagavond bestaat uit 5 speelrondes, zaterdag en zondag uit 7 speelrondes. Bekijk hier alle speeldata en competitieaanbod regionaal, landelijk voor de voorjaarscompetitie van 2023.

NIEUW – ook competitie in de 8/9
Op vrijdagavond is er nu ook competitie voor beginnende spelers (8/9)!  Deze 8/9 competitie is voor beginners en spelers met (enige) wedstrijdervaring. In deze competitie worden om de week 2 dubbels in iedere samenstelling (DD/HD/GD) gespeeld met speelvorm compact 40-40 winnende punt. 
De vrijdagavond wordt voor alle teams voortaan om de week gespeeld: GD-teams en de nieuwe 8/9 teams de ene week, HD- en DD teams de andere week. Voor elk vrijdagavond team zijn 5 speelavonden.


Geef je op
Opgeven verloopt via het inschrijfformulier zodra dit mogelijk is.

  • per team
  • individueel

Voor de teams ontvangen we graag één email voor het hele team. De persoon die een team opgeeft wordt aangemerkt als captain tenzij anders in de e-mail is aangegeven. De competitiebijdrage zal via de captain worden geïncasseerd. De hoogte van de bijdrage moet nog worden vastgesteld. De kosten voor 2021 waren EUR 115,00 voor teams die 4 singles spelen en EUR 80,00 voor teams die minder dan 4 singles spelen.

Vermeld in de email voor het opgeven van een team:

  • Jullie namen, bondsnummers, speelsterktes, de competitie waarvoor jullie je op willen geven én een 2e keuze.
  • Heb je nog een extra plekje vrij, of is je team incompleet – meld dit ook


Heb je nog geen team, maar wil je wel heel graag spelen: geef je dan ook op! 
Dan gaan we bekijken of we een team met jou kunnen samenstellen of aanvullen. Vermeld in de email jouw naam, bondsnummer en de competitie(s) waarvoor je interesse hebt of de dag waarop je graag zou willen spelen.

Gezien het grote aantal nieuwe leden, verwachten we een groot aantal inschrijvingen. We willen zoveel mogelijk geïnteresseerden de gelegenheid bieden om competitie te spelen. Maar we kunnen dit jaar helaas niet garanderen dat we iedereen kunnen plaatsen. Hiervoor vragen we nu alvast jullie sportieve begrip. Als je in jouw team nog een plekje vrij hebt, geef dit dan aan. Dan krijg je bonuspunten om te worden ingeschreven!


Najaarscompetitie

De najaarscompetitie bestaat uit 5 speelrondes en start half september tot met half oktober. Vanuit ZTC faciliteren we de vrijdagavond, zaterdag en zondag competitie. Klik hier voor alle speeldata voor de najaarscompetitie van 2023.

Vanwege de beperkte periode waarin in het najaar wordt gespeeld en de beperkte baancapaciteit zal 8&9 Tennis in het najaar NIET op vrijdagavond wordt aangeboden. Op de site van de KNLTB vind je hier meer informatie over.


Geef je op via het inschrijfformulier
Wil je je als bestaand of nieuw competitieteam opgeven: vul dit formulier als captain in voor het hele team. 
Ben je als nieuwe speler op zoek naar een team of wil je je als reservespeler opgeven, doe dat ook via dit formulier.

👉  Inschrijfformulier Najaarscompetitie 2022

De inschrijving sluit op Donderdag 9 juni!

De competitiebijdrage zal via de captain worden geïncasseerd. De hoogte van de bijdrage moet nog worden vastgesteld. De kosten voor 2021 waren EUR 115,00 voor teams die 4 singles spelen en EUR 80,00 voor teams die minder dan 4 singles spelen.

Gezien het grote aantal nieuwe leden, verwachten we een groot aantal inschrijvingen. We willen zoveel mogelijk geïnteresseerden de gelegenheid bieden om competitie te spelen. Daarom vragen we je bij de inschrijving ook een 2e keuze op te geven. Als je in jouw team nog een plekje vrij hebt, geef dit dan aan. Dan krijg je bonuspunten om te worden ingeschreven!Wil je infomatie over hoe competitiespelen werkt?
Via deze link vind je informatie over hoe de competitie werkt en competitieregels.


Vragen?

De VCL (verenigingscompetitieleiding) van ZTC is verantwoordelijk voor een soepel verloop van de competitie bij ZTC . De VCL-functie wordt vervuld door Tom Pereboom, Ward de Meulemeester en Marloes Wouters.

Je kunt contact opnemen via e-mail: vcl@zuilensetennisclub.nl 

Voor de jeugdcompetitie kun je contact opnemen met de ZTC jeugdcommissie: jeugd@zuilensetennisclub.nl