Communicatie

Wil je op de hoogte zijn van wat er bij ZTC speelt? Dat kan op verschillende manieren. De ZTC website is de primaire bron van informatie. Houd de home page, agenda en artikelen in de gaten voor updates en naslag over bijv.  Tossen, Traingen, Jeugd, Evenementen, Toernooien en Competities.

Naast de website, maakt ZTC gebruik van E-mail en de ZTC Nieuwsbrief,  KNLTB Club App en Facebook.

E-mail en Nieuwsbrief

ZTC communiceert geregeld via e-mail met haar leden en via de ZTC-nieuwsbrief die leden in hun e-mail ontvangen, wordt iedereen regelmatig op de hoogte gehouden van belangrijk nieuws, updates en andere informatie.
Wil je de laatste nieuwsbrieven nog eens nalezen, bekijk alle ZTC-nieuwsbrieven hier.

KNLTB Club App

We hebben een abonnement op de  KNLTB Club App zodat je mobiel eenvoudig verschillende dingen kunt doen en bekijken.
Het volgende kun je doen met de KNLTB Club App:

  • Een ZTC lid opzoeken
  • Een tennismaatje zoeken
  • Je bardiensten invullen of wijzigen (of plan je bardiensten in via de website op mijn.knltb.club)
  • Evenementen naslaan (let op, de evenementen kalender op onze website is altijd actueel, die in de Club App kan achter lopen)
  • Competitie- en toernooiuitslagen & standen bekijken (dit kan ook op de website van de KNLTB: dit is de ZTC pagina in MijnKNLTB met alle competities, toernooien en evenementen op rij. Log in om jouw gegevens er ook te zien en uitslagen te kunnen invullen (mits je captain bent))

ZTC neemt niet alle diensten af die aangeboden worden door de KNLTB, of sommige functies staan niet aan, zoals: digitaal afhangen (van een tennisbaan) en het clubnieuws wordt niet volledig bijgehouden in de app.

> De KNLTB ClubApp kun je hier downloaden op je mobiele telefoon .
> Hier vind je instructievideo’s en veelgestelde vragen over de werking van de KNLTB Club App.

 

ZTC op Facebook

ZTC vind je uiteraard ook op Facebook waar regelmatig updates worden geplaatst, bijv. over tossen of de opening van het seizoen.

De officiële ZTC verenigingspagina op Facebook
Deze pagina kan door iedereen bezocht worden. Like de ZTC verenigingspagina op Facebook en je bent altijd op de hoogte van updates die worden geplaatst door de Zuilense Tennis Club!

Er is ook een aantal ZTC groepspagina’s die vanuit verschillende evenementen bij de Zuilense Tennis Club updates plaatst. Om updates van deze pagina’s op Facebook te ontvangen, moet je lid worden van de ZTC-groepspagina die je interesseert.

Populaire groepspagina’s zijn:
Zuilense Tennis club – ZTC Open toernooi groepspagina
Zuilen Dubbel Vakantie Toernooi
UPTL – Utrechtse Premier Tennis League toernooi

 

Commissie communicatie

Vanuit het bestuur is Anouschka Scholten verantwoordelijk voor de ZTC communicatie. Samen met Anne Veenstra, Moniek Verstegen en Henk Bongers, wordt de communicatie vorm gegeven.
Het doel van de commissie communicatie is om je mee te nemen in wat er speelt bij ZTC en te enthousiasmeren: Bij de Zuilense Tennis Club moet je zijn, samen maken we de club, we zijn er trots op deel uit te maken van ZTC!

Heb jij suggesties voor- of feedback op de communicatie van de Zuilense Tennis Club? Laat het ons weten! Mail naar: communicatie@zuilensetennisclub.nl