Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen 2019 is van zaterdag 31 Augustus t/m zondag 8 September

Sportief verliezen of winnen, van je clubgenoten moet je het hebben!
De ZTC clubkampioenschappen zijn er voor alle ZTC leden, voor elk niveau, jong, oud en dit jaar in het gewichtige thema ‘Proud to be Foudt’🦄

Ook dit jaar staan er naast vele spannende partijen nog veel meer activiteiten op het programma!

Op zondagmiddag een heuse wijnproeverij om de nieuwe huiswijn van ZTC te bepalen. Op woensdagmiddag hebben we voor de jongste leden het gezellige minitoernooi met heerlijke pannenkoeken, gemaakt door Leo en Lydeke. Op de vrijdagavond is het bal op de ‘Proud to be Foudt’ feestavond , live omlijst door de illustere ZTC band 🎶 In het finaleweekend zal het springkussen van onze vaste sponsor Kinderparadijs Jansen & Jansen weer te bespringen zijn!

👉 Bekijk de ingeplande wedstrijden & uitslagen: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=70DFA5A4-FB50-4C73-8778-B747EBE472F7

Bedankt fijne sponsoren!
De clubkampioenschappen 2019 is gesponsord door:

Sponsostren Clubkampioenschappen 2019.

Een impressie van de clubkmpioenschappen van 2018
Hier kun je nalezen wat er speelde op ‘Your No.1 Gateway’ waaronder alle Lieve Henk updates.

Compilatie CK 2018