Clubkampioenschappen

Wat is een tennisclub zonder clubkampioenschappen?

Niets natuurlijk. Ik zou nog verder willen gaan: zonder clubkampioenschappen ben je dood en begraven. Als clubleden wil je tegen elkaar spelen, met elkaar lol hebben, voor elkaar vechten (dubbelspel) en met elkaar samen zijn.

Daarom doet de Clubkampioenschappen Commissie (CKC) altijd zijn uiterste best om zo veel mogelijk leden mee te laten doen. Zelfs als dat ietsje minder goed lukt, zoals afgelopen jaar, is het ons feestje, waarbij iedereen op zijn/haar niveau mee kan doen, of zijn/haar maatje aan kan moedigen, bevoorraden of instrueren.

Met betrekking tot de afgelopen editie nog even het volgende:

• Als het even kan willen we, voor het eind van deze eeuw, een ander naam op dé mannenbeker dan Pim de Meulenmeester
  • Als het even kan willen we, volgend jaar een naam op dé vrouwenbeker die de titel clubkampioene waardig is. Inderdaad, dit is een oproep aan alle ZTC-topsters om zich volgend jaar in te schrijven voor de single
  • Geniet van de prachtige foto’s van de clubkampioenschappen 2019

Een impressie van de clubkampioenschappen van 2018
Hier kun je nalezen wat er speelde op ‘Your No.1 Gateway’ waaronder alle Lieve Henk updates.