Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen 2020 – Simply the Best!

Ze gaan door, ijs, Corona en weder dienende, de CK2020 ‘Hou het simpel’ – wat hebben we daar zin in! Van 28 augustus – 6 september
>> Bekijk de schema’s en wedstrijduitslagen op toernooi.nl

Foto’s – een stuk of wat

.. en video’s:-)

Lieve Henk Updates over de CK

Regelmatige updates van Lieve Henk op Facebook – ook onze website te vinden in de berichten. De eerste post vind je hier.

Wat kun je verwachten

• Er wordt in poules gespeeld van 2 a 3 wedstrijden, we spelen op tijd in de poulefase (1 uur en 15 min per wedstrijd)
  • Iedere avond zal Bas vanuit de mobiele ZTC keuken een menu aanbieden, in weekenden gaat de BBQ aan *
  • Vrijdag 4 september is er een heerlijke seniorenlunch tegen kleine vergoeding *
  • Vrijdag 4 september zal er een leuke activiteit georganiseerd worden bij mooi weer*

* Onder voorbehoud Corona maatregelen

Op het CK-Menu dit jaar – de mobiele ZTC keuken

Losse broodjes en tosti’s – gevarieerd de hele week verkrijgbaar € 2,50

In de weekenden gaat de fik in de bbq
Sateetjes met rijst/nasi bami pindasaus en wat atjar kroepoek voor € 6,50
Losse sateetjes in een bakje zonder iets erbij is € 3,50

• Maandag
    Rendang met witte rijst en atjar ketimoen €6,50
  • Dinsdag
    Lasagne caprese €6,50
  • Woensdag
    Balletje gehakt met luie hutspot €6,50
  • Donderdag
    Tagliatelle met Italiaans stoofvlees €6.50
  • Vrijdag
    Wrap pulled pork €6,50

Ook voor de vegetarische eter heeft Bas altijd wat lekkers en dagvers in de mobiele ZTC keuken.

Wat is een tennisclub zonder clubkampioenschappen?

Niets natuurlijk. Ik zou nog verder willen gaan: zonder clubkampioenschappen ben je dood en begraven. Als clubleden wil je tegen elkaar spelen, met elkaar lol hebben, voor elkaar vechten (dubbelspel) en met elkaar samen zijn.

Daarom doet de Clubkampioenschappen Commissie (CKC) altijd zijn uiterste best om zo veel mogelijk leden mee te laten doen. Zelfs als dat ietsje minder goed lukt, zoals afgelopen jaar, is het ons feestje, waarbij iedereen op zijn/haar niveau mee kan doen, of zijn/haar maatje aan kan moedigen, bevoorraden of instrueren.

Met betrekking tot de afgelopen editie nog even het volgende:

• Als het even kan willen we, voor het eind van deze eeuw, een ander naam op dé mannenbeker dan Pim de Meulenmeester
  • Als het even kan willen we, volgend jaar een naam op dé vrouwenbeker die de titel clubkampioene waardig is. Inderdaad, dit is een oproep aan alle ZTC-topsters om zich volgend jaar in te schrijven voor de single
  • Geniet van de prachtige foto’s van de clubkampioenschappen 2019

Een impressie van de clubkampioenschappen van 2018
Hier kun je nalezen wat er speelde op ‘Your No.1 Gateway’ waaronder alle Lieve Henk updates.