Clubkampioenschappen 2018

De clubkampioenschappen 2018… dit is wat er speelde:

Compilatie CK 2018

ZTC is dit jaar jouw nummer 1 luchthaven: vlieg mee met de ZTC clubkampioenschappen en kom verder dan je ooit had durven dromen!  Een ongekende wereldsreis met werelds eten, ‘Lieve Henk – reis specials’ en een droom eindbestemming…. een clubkampioenschap 2018 bokaal natuurlijk, yes u can!

De ZTC-Clubkampioenschappen 2018 is van vr 31 augustus – zo 9 september
Bekijk het wedstrijdschema en de uitslagen opwww.toernooi.nl en houd de ZTC-facebookpagina en de ZTC-email nieuwsbrief in de gaten voor updates, ook van LIEVE HENK, onze razende reporter en alles weter!

Voor de basisschooljeugd wordt op de woensdagmiddag 5 september het Minitoernooi georganiseerd vanaf 15:00 uur.
Op de woensdagmiddag en in het finaleweekend staat er weer een springkussen, verzorgd door Kinderparadijs Jansen & Jansen.

Speciaal menu en tombola met mooie prijzen
Voor elke tijdzone een lekker gerecht waaronder een bijzonder innovatief niet te versmaden recept van Theo: Albondigas Españolas! Bekijk het menu onderaan deze pagina.
Er zijn ook mooie prijzen te winnen met de tombola waarvan de opbrengsten dit jaar naar het lokale initiatief Buurtmobiel gaan.

Top sponsors!
De ZTC Clubkampioenschappen 2018 wordenmede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors: Droomplekken.nl, Kinderparadijs Jansen & Jansen, The Sandwich Company, e-fiber, Nikos, De Kleine Baron, Slagerij van Es, VakantieXperts, Van acht tot acht, Fronita, Kida kappers, Veendaler Kaas, Gümus Market, Slijterij Zuilen, Peter Macco, Meneer Smakers, IJssalon Roma, Dio Drogisterij en 2Ace tennisschool.
Ontzettend bedankt allemaal!

LIEVE HENK updates
Lieve Henk beantwoordt al je vragen over tennis, (tennis)relaties en het (tennis)leven. De bijna dagelijkse Lieve Henk updates worden op ZTC- Facebook groepspagina geplaatst en vind je ook hier in volgorde van publicatie:
LIEVE HENK
WE ZIJN BEGONNEN!
THIS IS YOUR CO_PILOT SPEAKING
OP ZONDAG WAS:
WATSKEBURT?
IK kAN OOK GEEN DAG THUISBLIJVEN OF:
WAT EEN TOESTAND!
DE TOPPERS
NOG EVEN DOORBIJTEN
BEST WEL BEHOORLIJK JAMMER:

Menu Sponsoren Tombola

Clubkampioenschappen aankondiging - 2018