Bestuur

Het bestuur geeft leiding aan de Zuilense Tennisclub, bepaalt mede het verenigingsbeleid en vertegenwoordigt de vereniging in- en extern.

Het bestuur legt jaarlijks verantwoording af in de algemene ledenvergadering (ALV). De voorzitter vormt samen met de secretaris en penningmeester het dagelijks bestuur.
Wil je een bestuursvergadering bijwonen? Dat kan, je bent van harte welkom! Neem hiervoor even contact op met het secretariaat.

Vacature bestuurslid

Ineke Loomans gaat ons bestuur helaas verlaten. Vanaf aankomend seizoen 2022 zoeken we daarom een nieuw bestuurslid – idealiter in de rol van secretaris, maar in overleg kunnnen we ook kijken naar een andere rolverdeling binnen het bestuur.

Vind jij het ook mooi om ZTC vooruit te helpen en dingen gedaan te krijgen?
Neem dan contact op en we vertellen je er graag meer over: mail naar secretariaat@zuilensetennisclub.nl of neem contact op met een ander bestuurslid. Je bent ook van harte welkom welkom een (online) bestuursvergadering bij te wonen om te ervaren hoe we samenwerken.
In dit KNLTB document over de taak- en functieomschrijvingen bij tennisverenigingen, vind je meer informatie over de taken van bestuursleden.

Suggesties of vragen aan het bestuur?

Mail naar secretariaat@zuilensetennisclub.nl of neem contact op met een bestuurslid.

Voorzitter: Anouschka Scholten
mail: voorzitter@zuilensetennisclub.nl

Secretaris: Ineke Loomans
mail: secretariaat@zuilensetennisclub.nl