Bestuur

Het bestuur geeft leiding aan de Zuilense Tennisclub, bepaalt mede het verenigingsbeleid en vertegenwoordigt de vereniging in- en extern.

Het bestuur legt jaarlijks verantwoording af in de algemene ledenvergadering. De voorzitter vormt samen met de secretaris en penningmeester het dagelijks bestuur.

Vacante bestuursplek  – Wegens ziekte moet Martin Sloof helaas stoppen als bestuurder. Daarmee is er een vacature voor een nieuw bestuurslid. Ons streven is om op de komende ALV van zondag 24 januari 2021, een nieuw bestuurslid voor te dragen.

Heb je interesse om actief mee te denken en helpen richting te geven aan een gezond, sportief, gezellig en plezierig ZTC? Of heb je vragen over de bestuursfunctie?  Meld je bij het secretariaat, we spreken je graag! Ook ben je altijd welkom langs te komen op een bestuursvergadering.

Suggesties of vragen aan het bestuur?

Mail naar secretariaat@zuilensetennisclub.nl of neem direct contact op met een bestuurslid.

Voorzitter: Anouschka Scholten
mail: voorzitter@zuilensetennisclub.nl

Secretaris: Ineke Loomans
mail: secretariaat@zuilensetennisclub.nl

Penningmeester: Evert Jan Evers
mail: penningmeester@zuilensetennisclub.nl

Bestuurslid: Jan Peter van ’t Hoff
mail: ledenadministratie@zuilensetennisclub.nl

Anouschka, Ineke, Evert Jan en Jan Peter.

Word ook lid

✔️ Voordelig lidmaatschap – korting voor nieuwe leden
✔️ Geen wachtlijst – direct lekker trainen en tennissen
✔️ 95 jaar ZTC 🎉- sportief, vertrouwd & informeel