Bar

Commissieleden van bar en de keuken:

Manon Houter – coördinatie
Martin Sloof – mede-coördinator (verantwoordelijk vanuit het bestuur)
Erik van Uden – financieel
Ronald van Uden – voorraad
Henk Laaper – technisch beheer
Laurent Tessier – hygiëne
Theo Koch

Mail algemeen: bar@zuilensetennisclub.nl

ZTC heeft de bar en keuken in eigen beheer.
Als senior-lid moet je daarom ieder seizoen minimaal 2 bardiensten draaien; zo kan onze bar open blijven. Een nieuw senior-lid vult ook 2 bardiensten in, waarvan de eerste bardienst altijd samen met een ZTC-lid gedraaid wordt met bardienst ervaring.

De duur van een bardienst verschilt al naar gelang het moment van de dag; soms 2 uur, meestal  4 uur of er tussenin. Tijdens toernooien of evenementen, kan de bardienstlengte ook verschillen.

Draai je geen bardiensten dan worden er kosten in rekening gebracht. Op de pagina ‘Lid worden’ vind je meer informatie over afspraken m.b.t. bardiensten en bedragen van statiegeld, boetes en afkoop.

Inschrijven voor een bardienst – Digitale bardienstplanner

Schrijf je in voor jouw bardienst op je mobiele telefoon via de KNLTB Clubapp, linkje ‘Dienstenplanner’ op de startpagina;
of via de website van mijn.knltb.club.

> Meer over de inzet van de KNLTB ClubApp bij ZTC.
> Hulp bij het invullen van je bardienst via de website, vind je op deze pagina.

Bij de opening van het seizoen en het afhalen van je KNLTB-pas, helpen bestuur en barcommissieleden je graag met het invullen van bardiensten.