Voorjaarscompetitie | 1/4 — 14/6

Datum maandag 01 april, 2024 vrijdag 14 juni, 2024
LocatieTennispark ZTC

De KNLTB voorjaarscompetitie wordt dit jaar gespeeld in de periode vrijdagavond 5 april tot en met vrijdagavond 14 juni. De vrijdagavondteams spelen vijf rondes, steeds om de twee weken; de ene week de heren- en damesdubbel-teams, de andere week de mix-teams. De zaterdag- en zondag-competities spelen zeven rondes van zaterdag 6 april tot en met zondag 2 juni. De jeugd speelt op zondag, maar begint al een week eerder op maandag 1 april (2e paasdag).

Er wordt niet gespeeld van zaterdag 27 april t/m zondag 5 mei (mei-vakantie). Tijdens Pinkteren wordt er niet op zondag 19 maar op maandag 20 april gespeeld. Inhaaldagen zijn de meivakantie, Hemelvaartsdag (do 9 mei) en 8 en 9 juni (vanwege ons Open Toernooi dan alleen uitwedstrijden).

Zie hier voor het overzicht van alle speeldata van de KNLTB. In de KNLTB ClubApp kun je t.z.t. zien welke banen wanneer voor de competitie gereserveerd zijn.

Reacties zijn gesloten.