Voorjaarscompetitie | 1/4 — 10/6

Datum vrijdag 01 april, 2022 vrijdag 10 juni, 2022
LocatieTennispark ZTC

De KNLTB voorjaarscompetitie wordt dit jaar gespeeld in de periode vrijdagavond 1 april tot en met vrijdagavond 10 juni. De vrijdagavondteams spelen vijf rondes, steeds om de twee weken; de ene week de mix, de andere week heren- en damesdubbel. De zaterdag- en zondag-competities spelen zeven rondes van zaterdag 9 april tot en met zondag 29 mei.

Er wordt niet gespeeld in de mei-vakantie (maandag 2 t/m zondag 8 mei). Tijdens Pasen wordt er niet op zondag 17 maar op maandag 18 april gespeeld. Inhaaldagen zijn de meivakantie, Hemelvaartsdag (do 26 mei), zaterdag 4 juni, 2e Pinksterdag (ma 6 juni) en vrijdag 17 juni (vanwege ons Open Toernooi dan alleen uitwedstrijden).

Zie hier voor het overzicht van alle speeldata van de KNLTB. In de KNLTB ClubApp kun je zien welke banen wanneer voor de competitie gereserveerd zijn.

Reacties zijn gesloten.