Toss wordt weer opgestart …

Datum dinsdag 09 juni, 2020 vrijdag 03 juli, 2020
LocatieTennispark ZTC

De KNLTB heeft nu richtlijnen voor het tossen in Corona-tijd gepubliceerd: met de inmiddels gebruikelijke Corona-regels (1,5 meter afstand houden, thuis blijven bij klachten, etc.) mag er weer ge’toss’t worden. Daarbij gelden nu wel als extra regels:

  1. je mag alleen meedoen na voorafgaande aanmelding
  2. er wordt vooraf een speelschema gemaakt.

Met regel 1 wordt voorkomen dat er mensen op het tennispark zijn of blijven die niet kunnen spelen: dat mag namelijk nog steeds niet. Er geldt dus steeds een maximum aantal van vier spelers per baan, dus twintig in totaal.

Regel 2 zorgt dat er niet steeds pasjes of rackets getrokken hoeven worden om in te delen: dat wil je nu natuurlijk ook niet.

Voor de overdag toss op dinsdag- en vrijdagochtend heeft Margriet Simonis aangeboden om de aanmelding en indeling te verzorgen. Die gaat dus nu van start: wil je meedoen, dan moet je je uiterlijk de avond van te voren bij haar aanmelden via margriet.simonis@solcon.nl.

N.B. Het clubhuis blijft, naar verwachting tot 1 juli, gesloten. Omdat we dus nog niet zoals gebruikelijk tussendoor samen koffie kunnen drinken, starten we nu om 10:00 uur (i.p.v. 9:30), wisselen om 11:00 uur en spelen tot 12:00 uur. Als het heel warm weer wordt, starten we mogelijk een uur eerder. Dat wordt dan aangegeven in de agenda op deze site en in de baanreservering in de ClubApp.

Voor de donderdagavond toss hopen we zeer binnenkort ook iemand te hebben die die coördinerende rol op zich wil nemen, zodat ook die dan kan starten. Nieuws volgt…

Reacties zijn gesloten.