Dubbelspel mag weer, met 1,5 meter afstand

Datum maandag 25 mei, 2020 woensdag 01 juli, 2020
LocatieTennispark ZTC

Op 20 mei kondigde de KNLTB aan dat er weer dubbelspel gespeeld zou mogen worden, ook door een duo dat niet elkaars huisgenoot is. Daarbij werd wel als eis gesteld dat ook de gemeente dit eerst nog moest goedkeuren. Vandaag, 25 mei, heeft de gemeente Utrecht deze toestemming gegeven aan alle Utrechtse tennisverenigingen.

Alle eerdere Corona-regels blijven daarbij gelden: het enige nieuwe op dit moment is dat je ook als niet-huisgenoten weer samen een dubbel mag spelen, mits je te allen tijde onderling 1,5 meter afstand houdt. En dus een bal laat gaan die je alleen op minder dan 1,5 meter van je dubbel-partner kunt spelen!

Van te voren via de ClubApp een baan reserveren blijft verplicht (want daarmee wordt voorkomen dat er mensen op het tennispark komen die niet direct de baan op kunnen) en direct na afloop van je reservering het tennispark verlaten ook.

Reacties zijn gesloten.