ALV -Algemene Ledenvergadering 2021

Datum zondag 24 januari, 2021
LocatieOnline - volg onderstaande instructies

Op zondag 24 januari vanaf 14.00 uur start de Algemene Ledenvergadering van ZTC.
Dit keer op afstand, online – via videobellen met Zoom. Volg deze link om deel te nemen.

Vanaf 13:30 uur is er virtuele inloop – let op: kom op tijd om evt. problemen met het videobellen voor te zijn!
14:00 uur – Algemene Ledenvergadering 2021
16:00 uur – Prijsuitreiking #ZTCTennisAtHome Challenge door Lieve Henk

De officiële uitnodiging, agenda en stukken ontvang je uiterlijk twee weken van te voren in de mail.

Instructies voor deelname via videobellen

We gebruiken ‘Zoom’ om te videobellen. Je kunt deelnemen aan de ALV via een website van Zoom (in je internetbrowser), of via het Zoom programma (dit programma is dan geïnstalleerd op je mobiel, tablet of computer/laptop).
Op beide manieren is de ALV goed te volgen, je hoeft het programma Zoom dus niet te installeren.

Volg de onderstaande stappen om deel te nemen aan de online ALV. Dit kan op je mobiel, tablet of computer/laptop. Omdat er ook een presentatie wordt gegeven, raden we aan de ALV op een tablet of de computer/laptop te volgen.

TIP: Ben je zelf niet zo handig met videobellen? Spreek dan af met iemand in je ZTC bubbel die er minder moeite mee heeft en volg de vergadering zo samen. Gaat ook dat niet lukken en wil je wel deelnemen, laat dit dan weten aan het secretariaat uiterlijk 22 januari, dan kunnen we nog een alternatief bieden.

Deelnemen aan de online ALV werkt zo:

> Klik op deze link om deel te nemen aan de online ALV.
De volgende pagina wordt geopend in je internet browser:

Heb je het Zoom programma of de -app op je apparaat staan (mobiel, tablet of computer/laptop)?

• Zo JA, volg OPTIE A
  • Zo NEE, volg OPTIE B

OPTIE A – Zoom op je apparaat, ALV in Zoom openen

> Klik in de pagina op de knop ‘Launch meeting’
> Heb je het programma of de app Zoom op je computer of mobiel staan – dan wordt gevraagd of je de vergadering in Zoom wilt openen:
openInZoom

Als de vergadering is gestart (de 24e jan vanaf 13:30 uur is de vergadering open om aan deel te nemen) – kom je binnen in de ‘lobby’.
De organisatoren van de ALV zien jou in de lobby en zullen je toelaten.
Zodra je bent toegelaten, kom je in de ALV vergadering met de bestuursleden en andere deelnemers. Verdere instructies volgen daar.

NB. Net voordat je in de lobby komt of er direct na – wordt er via een klein venster, een popup, mogelijk nog gevraagd om toestemming om je audio en video te gebruiken. Klik voor beiden op ‘Ja’ of ‘Allow’. Zo kun je meepraten tijdens de ALV en kunnen we je ook zien (heb je geen camera op je apparaat, dan is de video niet actief en zien we je niet, maar horen we je wel via de audio)).

OPTIE B – ALV videovergadering openen in je internet browser

Heb je geen Zoom app of -programma, dan kun je de videomeeting gewoon in je internet browser openen.
> Klik op de link ‘Join from your browser’
> Geef  vervolgens je naam op (graag je volledige naam), en toon aan dat je geen robot bent – je maakt een soort puzzeltje: volg de aanwijzingen hiervoor (klik op de afbeeldingen volgens de aanwijzing en vervolgens op ‘Verify’).

De organisatoren van de ALV zien jou in de lobby en zullen je toelaten.

Kom je er niet uit?

Neem contact op met Wessel Rietman via 06 22 54 96 31