Verdrietig nieuws

Afgelopen woensdag is ons zeer geliefde ZTC lid Ger van Uden overleden. Ger betekende veel voor ZTC en haar leden. Zo zette hij zich jarenlange in voor het Open Toernooi en de ZTC Business Club, zorgde hij dat er een AED kwam en organiseerde hij de AED cursus. Ook toen hij zelf niet meer kon tennissen is hij altijd lid gebleven en heeft hij zich zolang het kon ingezet voor de club.

Ger was bovenal geliefd om wie hij was; warm, bescheiden en eigenzinnig. Altijd in voor een praatje en heel trots op zijn jongens. Het afgelopen half jaar omringden zij hun vader dagelijks met zorg en liefde.
Lieve Ronald, Paul en Erik, we wensen jullie heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.

Anouschka Scholten
Namens het ZTC bestuur

Ger is thuis waar je afscheid van hem kunt nemen op maandag 4 december tussen 14:00 en 16:00 uur of tussen 19:00 en 21:00 uur. Adres: Hendrika van Tussenbroeklaan 56, 3533 SZ, Utrecht.

Vrijdag 8 december wordt er afscheid genomen van Ger in de grote aula van crematorium Daelwijck, Floridadreef 7 in Utrecht.  De plechtigheid begint om 13:30 uur. Aansluitend ontmoeten Ronald, Paul en Erik je graag om samen herinneringen te delen.

Je kunt de plechtigheid ook online volgen via www.dezwaanuitvaarten.nl/ger

Correspondentieadres: Van Hoornekade 195 | 3554 AV Utrecht

Reacties zijn gesloten.