Samenwerking 2Ace met Enjoytennis

Remco Schoolderman van 2Ace heeft ons, Vivian van der Steen
Marijke Hermans
, gevraagd om samen met hem de lessen te gaan verzorgen bij ZTC. We kennen Remco al jaren en zijn heel blij dat hij ons hiervoor gevraagd heeft. Het lijkt ons een mooie nieuwe uitdaging. Op de vrijwilligersdag hebben we al kennis mogen maken met de club en het bestuur. Het was een gezellige middag en we zijn blij dat ZTC ons de mogelijkheid geeft om met 2Ace vanaf 1 april samen te werken!

Al vanaf kleins af aan tennissen wij bij IJTC Groenvliet (IJsselstein). De afgelopen jaren hebben we zaterdag Mix 17+ Topklasse competitie gespeeld. We dubbelen inmiddels al bijna 30 jaar samen!

Onze tennisschool Enjoytennis bestaat inmiddels ruim 5 jaar. In 2013 besloten we samen de KNLTB lerarenopleiding te doen en zijn vanaf 2014 allebei aan de slag gegaan bij verschillende verenigingen om ervaring op te doen.

In 2017 kwam de kans voorbij om bij onze ‘eigen’ club aan de slag te gaan. Die kans hebben we gegrepen en tot op heden verzorgen we daar met veel plezier de lessen en verschillende evenementen.

We kijken er heel erg naar uit om bij ZTC samen met 2Ace de lessen te gaan verzorgen. Het lijkt ons een hele gezellige, bruisende vereniging waar altijd iets te doen is. Hopelijk kunnen wij daar een sportieve bijdrage aan leveren.

Lees op de training pagina meer over de samenwerking en het inschrijven voor tennisles (zomerles inschrijving staat open t/m 1 maart).

Graag tot ziens op de baan,
Enjoytennis
Vivian van der Steen
Marijke Hermans
info@enjoytennis.nl

Reacties zijn gesloten.