Warme kerstgroet en een gezond en sprankelend nieuw jaar! ❤️

Poeh wat een jaar

en zo in het staartje, daar gaan we weer. Positief blijven is best wel eens moeilijk en sommigen worden wel erg hard geraakt. Er voor elkaar zijn is extra belangrijk en een simpel belletje is al heel fijn – gewoon doen 🙏

Er kon gelukkig wel flink getennist worden

En wat hebben ook weer veel nieuwe leden mogen verwelkomen, heerlijk om zoveel enthousiasme op de banen te zien! 
Helaas nog niet met een bar en terras volledig in gebruik. En ook minder competitie en geen open toernooi, special dubbel of veulen-en-paard toernooi. Maar wel lekker veel vrij spelen en er is weer enthousiast en veel getraind, getosst en meegedaan aan de oergezellige ééndagstoernooitjes en ZTC clubkampioenschappen!

Dankbaar ben ik voor de enthousiaste vrijwillige inzet van leden die tennissen bij ZTC mogelijk maken

Juist in deze lastige tijden waar plannen steeds maar weer bijgesteld moesten worden, of soms afgelast de dag eraan voorafgaand, jullie inzet zorgt ervoor dat we toch zo maximaal mogelijk kunnen genieten van tennis en ons park – ook nu nog.
Jullie zijn goud: Arjen, Corno, David, Denise, Dina, Dorith, Erik, Esther, Evert Jan, Femke, Fred, Gerrit, Lieve Henk, Henk L., Henri, Ineke, Jacqueline, Jan Peter, Jeroen, Johan, Jorike, Laura Leo, Lidy, Lydeke, Marcel, Margriet de M., Margriet S., Marjolein, Marleen, Mary, Mirelle, Nanette, Nel, Nico, Nine, Pim, René, Robin, Ronald, Saskia, Silvia, Thea, Tom, Ward, Wendy en Ximena!

Ook onze partner-sponsoren en Tafel van 50 deelnemers zorgen voor een evenwichtig en sterk ZTC

Bedankt Tafel van 50 deelnemers, Kinderparadijs Jansen & Jansen, Tennisschool 2Ace, Administratiekantoor Broer, Brasserie Oud Zuilen, Expatax, Alliances Makelaardij, Wijnbergen Sportbouw, Slagerij van Es, Olimazi – The Greek shared dining, Hendrickx, Vlielander, Van der Graaf advocaten!

En wie ik zeker ook wil noemen…

Petje die de boel schoonhoudt – echt geen sinecure in corona tijd – bedankt voor je flexibele inzet! En over flexibele inzet gesproken; onze fijne trainers Remco, Yannick, Alexander, Ronald, Elise en Florian die er altijd weer enthousiast en gemotiveerd staan, welke coronaregel ook geldt, super bedankt!

And last but not least, onze vertrouwde groundsman Willem die momenteel zijn laatste weken ingaat om na ruim 25 jaar(!) trouwe dienst van zijn welverdiende pensioen te genieten – heel erg bedankt voor je inzet! We wensen je heel veel plezier met je volkstuintje en je bootje! 

Anyway, Anyhow 🎾 💪

Baan 1, 2 en 3 zijn open zolang het weer het toelaat en zojuist is bekend geworden dat ook de dubbel mag in deze strenge lockdown! Ik kijk vast uit naar volgend seizoen – de opening staat ingepland op 20 maart – om er dan gewoon weer voor te gaan met elkaar: een lekker potje tennissen, zoveel als mogelijk natuurlijk.
Namens het voltallige bestuur wens ik iedereen warme feestdagen en een gezond en sprankelend 2022! 🤶🎄 🥂

Jullie voorzitter,
Anouschka Scholten.

Reacties zijn gesloten.