Lieve Henk – Ik verzin dit niet!*

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, staande mensen en ballon
Kampioen Koen – gefeliciteerd!
  • Er zijn al drie clubkampioenen. Koen de Beer (foto) bij jeugd groen en Noor Sloof (wie anders?) en Tjerk Schoppert bij de junioren
  • Ik heb niets gehoord over een kampioen bij de groene meisjes. Morgen zeker en vast een update
  • Dennis Vankan was de drijvende kracht in zijn dubbel met Pim, tegen Corno en Jeroen. Pim liet hem in de steek tijdens de beslissende tiebreak, waarin hij vier dubbele fouten te veel sloeg. Sorry Pim, ik weet hoeveel pijn dit doet
  • Mo en Steef walsten over Ronald en David heen. Onze chef-kok (David) heeft een beroerd tennisjaar en/of maakt verkeerde keuzes met zijn dubbelpartners. Ik mag dat zeggen, ja dat mag ik zeggen, als een van zijn dubbelpartners dit jaar
  • Een surplace op de fiets, tijdens het afsluiten van het park, eindigde in een lachwekkende bijna-val. Van mij ja. Zonder drank ja
  • Iedereen vindt dat ik langzaam fiets. Dat vind ik zelf ook. En toch hadden Corno en ik Jeroen Hermans en Harm Eurlings binnen de minuut op 1:24 min. gezet. Nee, Corno deed geen kopwerk
  • Wat een geweldig eerste weekend!

* Quote van Sylvia Wiitteman EDIT: Niet alle publiek is welkom. Tijdens de, hierboven genoemde, beslissende tiebreak werd een toeschouwer voorzichtig, maar genadeloos, door Paul van Uden van het park verwijderd.Het ging hier om (en ik verzin dit nog steeds niet!) een egel. Weer eens wat anders dan rattenbezoek

Lieve Henk doet elke dag verslag van de clubkampioenschappen 2021 & beantwoordt al je vragen over tennis, (tennis)relaties en het (tennis)leven.

Dit is een doorgeplaatst bericht van Lieve Henk-posts op de Facebook ZTC groepspagina – je ziet daar ook de reacties van clubgenoten:  https://www.facebook.com/groups/375478212487902/

Reacties zijn gesloten.