Lieve Henk – Elk nadeel heb zijn voordeel*

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, waaronder Jeroen Hermans en binnen
  • Door een slepende armblessure kunnen we dit jaar minder genieten van het spel van Jeroen Hermans. Hij speelt alleen een dubbel met Corno. Voordeel is wel dat hij meer tijd heeft om zich bezig te houden met de jeugd, op de foto met Anna Bongers. Hij geeft haar hier wat technische en tactische tips. Dat doet hij trouwens vaker; praten over tennis en nu dus nog meer. Dat is dan weer een nadeel. Maar als je het hem vriendelijk vraagt, wil hij ook best over tenniskleding praten. Ja, Anna en Jeroen hebben de zelfde sweater aan
  • Het is fantastisch, hoe het dynamische duo Margriet de Meulenmeester en Henk Bongers het tempo erin houdt. Zo waren om 23:30 uur alle uitslagen al ingevuld en online gezet. Inclusief de uitslag van de dubbel op baan 5 tussen Jan Willem R. en Marc, en Olaf en Rowan, die op dat moment aan de beslissende tiebreak begonnen.Margriet: “Ik heb ze niet meer gezien, ik denk dat ze al weg zijn.” Ik: “Oh, maar ik heb de tweede set gezien (dat was dus de eerste, red.), dat was 6-2 voor Olaf en Rowan. De eerste was net zoiets, denk ik.” En vervolgens hebben we JW geappt en gebeld voor de juiste uitslag. Geen gehoor. Ik neem ook nooit op tijdens een beslissende tiebreak. Voordeel, toen we achter onze vergissing kwamen, hebben Margriet en ik een kwartier in een deuk gelegen. Zelfs JW en Marc konden er wel om lachen, zij wonnen de partij en lachten ons uit en het laatst. Bovendien mogen ze nu tegen Maurice en mij
  • Als je op nadeel staat, kun je altijd nog op voordeel komen
  • Vanavond zijn er niet zo veel partijen. Daarom kan wel iedereen meedoen met de Muzikale Bubbel-Bingo. Nee, ik heb ook geen idee wat dat gaat worden. Laat je verrassen!

* Aldus onze voormalig filosoof des vaderlands, JC Cruyff

Lieve Henk doet elke dag verslag van de clubkampioenschappen 2021 & beantwoordt al je vragen over tennis, (tennis)relaties en het (tennis)leven.

Dit is een doorgeplaatst bericht van Lieve Henk-posts op de Facebook ZTC groepspagina – je ziet daar ook de reacties van clubgenoten:  https://www.facebook.com/groups/375478212487902/

Reacties zijn gesloten.