Opgeruimd de winter in

UPDATE nav lockdown t/m 19 januari

Gezien de lockdown gaat de a.s. geplande kluszaterdag op 19 december in sterk afgeslankte vorm door. Een aantal mensen heeft zich opgegeven en daar doen we het mee om binnen de gestelde regels te blijven.
Afgelopen 12 december is er ontzettend veel werk verzet. Buiten is zo goed als alles op orde, maar met name in het clubhuis is nog wel wat te doen; het schilderen van kozijnen, deuren, de muren en de WC’s.

Wil je nog wat doen de komende weken?

Bijvoorbeeld omdat je nog een bardienst te vervullen hebt, of omdat je je hand niet omdraait voor wat schilderwerk en je wel wat afwisseling kunt gebruiken in de dagen thuis met kerst enzo…
Dat kan! Individueel of met z’n tweeën maximaal (uitgezonderd personen uit één huishouden), mag je gewoon aan de slag gaan op een moment dat niemand anders aanwezig is.
Het secretariaat coördineert dit, zo zorgen we dat de regels gehandhaafd blijven.

Dus heb je zin en tijd om nog wat te doen, laat het weten aan het secretariaat . Het moment wordt samen met het secretariaat vastgelegd en je krijgt uitleg over wat er nog moet gebeuren (evt. zorgen we er voor dat er iemand is om je wegwijs te maken bij de start).

— — —-

ZTC ‘handen uit de mouwen’-dagen i.p.v. bardienst.

Handjes uit de mouwen – corona proof uiteraard – er valt wel wat op te ruimen zo richting het einde van het seizoen. De buitententen bijvoorbeeld, terras, stoelen en tafels opruimen, en in de tuin kan wel weer wat blad weggehaald worden.
De bijkeuken, toiletten en het interieur van het paviljoen pakken we ook aan – misschien ben jij goed in strippen, schuren en afplakken of juist handig met kwast en roller?

Had je nog een bardienst te voldoen?
Die worden kwijtgescholden als je je inschrijft voor een

  • Klusdienst Binnen of een
  • Klusdienst Buiten

1 dienst geldt voor 1 bardienst

Wanneer & Corona proof

Zaterdag 12 december en zaterdag 19 december.
In de ochtend van 9:30-12:30 uur en in de middag van 13:00-16:00 uur.

Gezien corona is het aantal mensen dat zich kan inschrijven beperkt.
Ook is het belangrijk dat de ploeg die in de ochtend start – om 12:30 uur het park verlaat zodat zij de ploeg van de middag niet tegenkomen.
En het werkt minder prettig, maar een mondkapje is ook verplicht.

>> Schrijf je in via de KNLTB app (Home-knop, Diensten).

Uiteraard is alle hulp welkom

Ook degenen die geen bardiensten meer open hebben staan!
Meld je dan wel even aan via het secretariaat.
Mogelijk dat er al voldoende hulp is, en gezien corona kan een beperkt aantal mensen helpen. Aanmelden is verplicht!

Tot slot:
Heb je je ingeschreven of aangemeld, maar heb je griepverschijnselen op de dag zelf? Blijf thuis en meld je af via mail naar het secretariaat.

Reacties zijn gesloten.