Lieve Henk – ZTC Tennis At Home Challenge Finals

Lieve Henk beantwoordt al je vragen over tennis, (tennis)relaties en het (tennis)leven.

Op 5 april startte ons bestuur de At Home Challenge en beloofde ons prachtige prijzen. Veel ZTC-leden lieten zich van hun beste kant zien en stuurden prachtige, knullige en fantasievolle filmpjes in. Prijzen kwamen er nooit.

Om deze onvergeeflijke fout recht te zetten, belde het bestuur mij. Of ik mij, met een door mij samen te stellen jury, wilde buigen over het niveau van de inzendingen en prijzen wilde toekennen tijdens de ALV. Zoals bekend, ben ik een expert in problemen, heel soms los ik er zelfs een op, dus ik zei meteen ja.
Daar ga ik eens heel goed over nadenken. Inmiddels heb ik de ‘challenge’ aanvaard, de jury is rond (dat ben ik) en heb nog een kleinigheidje toegevoegd: een verlenging van de inschrijftermijn! Voor al diegenen die nog géén kekke video hebben ingestuurd: maak een geinig kerstfilmpje met ballen, een oud-en-nieuw-knaller of iets leuks!

Ik nomineer, volkomen willekeurig: Pieter BottemaDita Van Renswoude-van Der KruitKees van GendIngrid BerghegeRon Berfelo en Esther Verdam-van Leeuwen. Maar iedereen is uitgenodigd!
Op de foto Jan Peter van het Hof en Martin Sloof in een kerstelijke ‘still’ van de video van 5 april. Helaas gaat het niet goed met onze ‘nog eentje met een jas an Martin’.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, de tekst 'Ben jij klaar voor de ZTC @Home Tennis Challenge??'

Dit is een doorgeplaatst bericht van de Facebook ZTC groepspagina – je ziet daar ook de reacties van clubgenoten:  https://www.facebook.com/groups/375478212487902/

Lees over de aftrap van de #ZTCTennisAtHome Challenge en bekijk de 42 😍inzendingen van het voorjaar 2020 in week 1, week 2-3 en week 4-5-6  #ZTCTennisAtHome #BringItOn

Reacties zijn gesloten.