Lieve Henk – (Vragen En) Antwoorden Over Twee Dagen CK

Lieve Henk beantwoordt al je vragen over tennis, (tennis)relaties en het (tennis)leven.

Woensdag:

 • Dit jaar geen finale voor mij. Ook de tweede poulewedstrijd ging nipt verloren. Volgend jaar maar eens de HD10 proberen
 • Hoe gaat het met Roy? Roy Brinksma liet de afgelopen jaren zijn buik staan. Met gezonder eten en weer tennissen probeert hij daar nu vanaf te komen, vertelde hij mij. Er zal toch nog meer af moeten om tegen Erwin van Bokhorst (1-20) te kunnen winnen,
  Roy
 • Zijn partijen in dit format (soms) te lang? Bij 15-0 is een nederlaag al lang niet leuk meer, aldus onze voorzitteresse
 • Was de langverwachte partij van Jeroen Hermans tegen Yannick van den Berg het aangluren waard? Meer dan dat, wij hopen op een herkansing voor Jeroen op zondag.
 • Heb je ook naar dames gegluurd, Henk? Ja. Jacqueline Dijkstra en Karina de Winter maakten gehakt van Annemieke Stillebroer en Ineke Loomans. Met een partner als chef-kok (Bas) is dat voor Jacqueline ook niet zo moeilijk, natuurlijk

Donderdag:

 • Die pakken de beker dan zeker, Jacq en Karina? Dat is bepaald niet zeker, want Esther Rietman en Lydeke Zwart wonnen vanavond! Wel een extra puntje voor Karina, zij slaakte de beste kreet (na een verloren rally) van dit toernooi tot nu toe
 • Klaas Knot of Evert Jan Evers? Klaas kwam niet in de tweede ronde. Van de gesprekken over het penningmeesterschap van ZTC, voor de duidelijkheid. Evert Jan rules! Dat deed hij niet in de dubbel met zijn maatje Jan Buddingh tegen René Griffioen en Pieter Bottema. Maar Jan en Evert Dito speelden verrassend goed!
 • Speelt José Bongers nog een beetje op niveau? Best wel, zij sleepte haar maatje Jeroen Hermans er doorheen. Samen versloegen zij, de,altijd vrolijke, Ronald van Uden en Lione de Haas. Waar haalt dat kind die klasse vandaan? Elk antwoord over mijn vrouw wordt fout gerekend
 • Is dat ver, Maastricht? Als je zoals Cyril Teissier, urenlang vaststaat in de trein naar Utrecht wel. Toen hij uiteindelijk met zijn vader de baan op kon tegen Ron Berfelo en Jorrit Bloemendaal moesten zij vanwege de regen er snel weer van af. Laurent vond het vervelend dat hij voor die twintig minuten helemaal uit Oud Zuilen was gekomen
 • Nog iets over David van Leeuwen? Natuurlijk, in zijn potje met zus Esther tegen Paul van Uden en Maria Bongers ging hij in de regen onderuit. Dat was voor iedereen aanleiding om aan de drank te gaan (foto). En voor mij om naar huis te gaan en dit stukje te tikken

Uitslagen woensdag: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=833A8130-73D3-412B-82E2-851CE1021EA0&d=20200902Uitslagen donderdag:
https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=833A8130-73D3-412B-82E2-851CE1021EA0&d=20200903

Drankje na een regenachtige dubbel

Bekijk deze Lieve Henk Facebook post en reacties daarop op de ZTC Facebook groepspagina.

Reacties zijn gesloten.