Lieve Henk – De Finales Komen Eraan, Wat hebben we de afgelopen dagen geleerd?

Lieve Henk beantwoordt al je vragen over tennis, (tennis)relaties en het (tennis)leven.

Vrijdag:

 • Ronald van Uden is niet in vorm. Of hij piekt te laat, dat kan ook
 • Ingrid Berghege en Anita Spiekman vinden, zoals elk jaar, dat ze te weinig aandacht krijgen. En of ik iets positiefs wilde schrijven, als ik toch bezig was. Tuurlijk wil ik dat! Sturen jullie de gewenste tekst nog even op, meisjes?
 • Er gaat niets boven een goeie herendubbel (1). Erik en Paul tegen Corno en Jeroen was heerlijk om naar te kijken. Dankzij intensieve massages en een kekke steunkous kon Corno gelukkig weer meedoen
 • De pubquiz, fantastisch gepresenteerd door chef-kok Bas en sidekick Marcel, was eigenlijk te moeilijk voor jongeren onder de 65 jaar. De meeste artiesten die we moesten raden waren dood, of hadden dat al lang moeten zijn
 • ZTC-leden kunnen ook zonder feestje blijven plakken. De topfotograaf Ferry de Kok nam vanuit de bosjes dit kiekje (zie kiekje). De telelens zorgt ervoor dat het lijkt alsof we geen 1,5 meter afstand houden.
  Van links naar rechts: Femke, Annelies, Marlous, Henk B., Thieme en Rianne. Altijd dezelfden, inderdaad.

Zaterdag:

 • Dat mijn dochters (alle drie) en vrouw (1) meer en meer mijn spelniveau benaderen. Vier finaleplaatsen voor de Bongers-meiden!
 • ZTC is allesbehalve multiculti. Daar mag je van vinden wat je wilt, maar onze excuus-Nederlander-van-buitenlandse-komaf Mo Boudara staat wel in twee finales na vandaag! Goed bezig, Mo.
 • Er gaat niets boven een goeie herendubbel (2). Zeker als Jeroen Hermans een minder geslaagde slag een wijvenvolley noemt. Hij moet en zal ook aandacht hebben, die jongen. Zo doe je dat dus, Ingrid en Anita; aandacht vragen, maar ook volleren….
 • Esther en Lydeke stoomden vandaag door naar de finale. Ze lieten Dorith en Mirelle kansloos, die dat niet zo tof vonden.
  Wat wel tof was, was dat Martin Sloof kwam kijken
 • De door mij (zie maandag) en de rating als eerste geplaatste Hein Hulshof haalde het net niet tegen Jorrit Bloemendal. Ploegmaat Ron Berfelo vond dat erg grappig, waarschijnlijk omdat hij zelf vandaag wel de finale haalde in de HE6. Niets zo leuk als leedvermaak, heb ik deze week aan den lijve ondervonden
 • Dat morgen de finales al zijn. Of wisten jullie dat al?
  Kom kijken, op minimaal anderhalve meter van elkaar en de baan!

Het programma voor morgen: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=833A8130-73D3-412B-82E2-851CE1021EA0&d=20200906
Uitslagen vrijdag: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=833A8130-73D3-412B-82E2-851CE1021EA0&d=20200904
Uitslagen zaterdag: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=833A8130-73D3-412B-82E2-851CE1021EA0&d=20200905

Onderdeel van het vaste meubilair van ZTC…

Bekijk deze Lieve Henk Facebook post en reacties daarop op de ZTC Facebook groepspagina.

Reacties zijn gesloten.