Lieve Henk -Clubkampioenschappen 2020

Lieve Henk beantwoordt al je vragen over tennis, (tennis)relaties en het (tennis)leven.

De Finales:

 • Het waren tien fantastische dagen. Corona en regen konden dit niet verpesten. Topsfeer, topwedstrijden, topsportiviteit en wijvenvolleys (verder is Jeroen ook top)
 • Ook mijn vrouwen waren top en stonden in vier finales. Uitslovers.
  Anna verloor van Moniek Verstegen in de DE7. Maria won met Paul van uden in de GD6 van David van Leeuwen en Esther Verdam-van Leeuwen én met Kitty van Ingrid Berghege en Anita Spiekman in de DD7 (foto). Heb ik In en An weer genoemd!
  José won met Jeroen Hermans de GD3 tegen Rianne Schouten en Steef van Gorkum
 • De rol van de familie van Uden wordt steeds kleiner. Zorgwekkend
 • De de Meulenmeesters pakken geen prijzen. Dat ligt niet alleen aan het ontbreken van een loterij. Pim wielrent tegenwoordig. Dat doe je maar in je eigen tijd, Pim de Meulemeester. We hebben je nodig bij de CK. Als concurrent van Jeroen en Yannick bijvoorbeeld
 • Yannick van den Berg volgde Pim (9 jaar op rij!) op als kampioen HE3, na een goeie pot tegen veelvraat Jeroen Hermans. Jeroen won wel (ook nog) met Corno van den Berg van Jelle van Tricht en Jan Willem Dols de HD3-finale
 • Een verslag van alle finales gaat me te ver. De uitslagen staan hieronder. Wel wil ik een aantal mensen noemen die deze week om allerlei redenen tot een succes hebben gemaakt. Thieme Langeveld en Annelies Kannekens (aka Marlies en neehee, ze hebben niks samen!), Esther Rietman en Lydeke Zwart, het team van Ron BerfeloFemke HaasMarcel Beiler, de CK-voorzitter Laurent Teissier (ik vond je goed, Laurent, hoe vond je mij?) en natuurlijk al mijn andere CK-collegae en vele anderen
 • Volgend jaar gaan we knuffelen! Als het kan

Uitslagen finaledag: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx…

Bekijk deze Lieve Henk Facebook post en reacties daarop op de ZTC Facebook groepspagina.

Reacties zijn gesloten.