LIEVE HENK

Lieve Henk beantwoordt al je vragen over tennis, (tennis)relaties en het (tennis)leven.

Lieve Lieve Henk.

We leven in spannende en verwarrende tijden, waarin op dit moment helaas geen plek is voor tennis. We missen het spel en het contact met onze tennisvrienden.

Zou jij ons bemoedigend toe willen spreken en raad geven over allerlei (tennis)zaken?

Want hoe gaan wij om met onze tennisleraar en zijn assistenten, die werkeloos thuiszitten. Hoe houden wij René Griffioen van de straat en de familie van Uden scherp, die er normaal al een toernooi of tig op hebben zitten?

En ons grootste probleem: hoe houden wij contact met onze leden?

Een dikke virtuele knuffel,
Bestuur ZTC

Lief bestuur ZTC,

Om te beginnen, ik ben erg blij met deze brief! Het leek er een tijdje op alsof ik niet meer nodig was op deze club. En bemoedigen, dat is mijn tweede natuur! Niets zo fijn als een probleem, voor mij.

Wat de tennisleraarsclan betreft, dat zit wel goed. Remco’s hulpjes zijn blij dat ze niet zo afgepeigerd worden en de baas zelf heeft alle tijd om naar Dries Roelvink en Andreetje te luisteren.

Ik had van de week René aan de foon en die is hartstikke druk in zijn achtertuin, met de aanleg van een grasbaan! Nog wel een paar maanden zoet dus.

De van Udens, dat is een lastige. Misschien dat we binnen de ZTC een communicatie-roulatie-systeem kunnen opzetten, waarbij alle leden om beurten de jongens uitnodigen voor een borrel. Dat is niet optimaal, ik weet het, maar het houdt ze misschien van de baan/straat.

En die leden, dat is een makkie!

Schrijf mij,
Facebookkussen van Lieve Henk

Lieve Lieve Henk
Heel langzaam gaat het beter met mijn pols. Als het virus is uitgewoed en mijn pols clubkampioenschaps-gereed is, moet ik dan weer met jou dubbelen?

Een box (met rechts) van Wessel Rietman,

Nee, dat moet niet, dat hoeft.
Een uppercut (met links en rechts) van Lieve Henk

Bekijk de Lieve Henk Facebook post en reacties daarop op de ZTC Facebook groepspagina

Reacties zijn gesloten.