Resultaten ledentevredenheidsenquête

Naast enorm veel nuttige tips en feedback, geven de leden een 7,8 als rapportcijfer en daar zijn we als kersvers bestuur trots op!
Dankjulliewel voor het invullen van de enquête!

Aanleiding

Het bestuur van ZTC vindt het belangrijk om te weten hoe de leden over de club denken en wat zij belangrijk vinden. Naast de algemene ledenvergadering en andere contactmomenten geeft het ledentevredenheidsonderzoek het bestuur handvaten om plannen te maken voor de toekomst.

Resultaten

De enquête heeft van 11 november tot 13 december 2019 open gestaan en 24% van de leden heeft de enquête ingevuld. De resultaten van het onderzoek zijn anoniem verwerkt in een rapportage die je hier kunt bekijken.

Op de ALV van 26 januari (van 14:00 uur-16:00 uur met aansluitend nieuwjaarsborrel), wordt een samenvatting gegeven van de resultaten en wat we meenemen als speerpunten voor het komende seizoen en de langere termijn.
Hierover gaan we graag op de ALV met de leden in gesprek: nemen we de juiste punten op voor komend seizoen en de langere termijn.

We zien je graag de 26e!
Jullie bestuur,
Anouschka Scholten, Ineke Loomans, Evert Jan Evers, Jan Peter van ’t Hoff en Martin Sloof.


Reacties zijn gesloten.