Was Weekend 1 Wel Wat Wij* Wilden? – CK 2019

Was Weekend 1 Wel Wat Wij* Wilden?

  • Nee. Door opgaves vielen veel partijen uit. Cor van Baal gaat daar ver in. Die schrijft zich in voor de single en trekt zich terug omdat hij niet wist dat hij zich had ingeschreven. Communicatie Cor!
  • Nee. Ook omdat het aantal inschrijvingen tegenviel (waarover volgende week meer), werd er dit weekeinde weinig gespeeld. Briljant maar weinig
  • En daar komen de jaas (ja’s)!
  • Pieter Bottema won van Tom van der Drift(bui). Tom imiteerde vocaal de oude Pieter, die de rust zelve bleef. Nee echt
  • Ron de Nijs (ja Ron) won, met kramp in beide kuiten, de derde set van Johan van Soest. Dat zien wij* graag, doorzetters
  • Ook de oudere jeugd sloeg wat tennisballen heen en weer. In de officieuze finale versloeg Riemer Schoppert met Levi Verdam zijn grote broer Tjerk en Levi’s zusje Lise. Zonder tegenzin sloeg Tjerk daarna een arm om Riemer voor deze foto. Heel sterk Tjerk!
  • Veelvoudig kampioenen Chantal en Niels van Leeuwen werden geveegd door Ronald van Uden en Rianne Schouten. Niels had een prima analyse: we sloegen te weinig ballen in
  • José Bongers en onze teveel geprezen voorzitter Laurent Tessier werden bijna verrast door de sterke invalster voor Myriam Jaarsma, Viola Neumann, die met Steef van Gorkum net niet voor een stuntje kon zorgen
  • Wat zien wij* er fantastisch uit. (zie foto’s op Facebook)
  1. De wijnproeverij was een doorslaand succes. Ik heb geen idee welke wijnen binnenkort bij ons weggeslobberd gaanworden, ze lagen er sowieso bij toen op het eind van de middag de wijnkar (zie foto Facebook) omviel. Oorzaak drank?

Laatste nieuws: Shai Cheung heeft zich met zijn maatje Mo Boudara terug moeten trekken voor de herendubbel wegens een spierscheuring. Inderdaad heel treurig, maar het geeft wel aan wat mensen er voor over hebben om niet tegen Jan en mij** te hoeven spelenTot morgen!* De clubkampioenschappencommissie** Ik

<< Vorige Lieve Henk post  | Volgende Lieve Henk post >>
Lieve Henk CK 2019 update – eerder gepost op de ZTC Facebook groepspagina

Naar de Clubkampioenschappen-startpagina
De Zuilense Tennisclub op Facebook

Reacties zijn gesloten.