CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2019- Zaterdag

Lieve Henk
Commissieleden in Proud to be Foudt outfit

Een opdatum (update ja):

 • Voor de mensen die vanavond willen komen kijken. Er wordt niet gespeeld
 • Als het goed is hebben we dit jaar veel meer publiek. Dat zijn de twintig leden die zich niet hebben ingeschreven dit jaar.
 • Geblesseerd of niet, Jeroen Hermans doet gewoon mee. Hij tosstte (waar is die spellingcorrectie als je hem nodig hebt?) gisteren alsof het om de nr. 1-positie op de wereldranglijst ging. Uit de losse polsbreuk.
 • Over polsbreuken gesproken: Wessel Rietman is de eerste ZTC-er die geen ***smoesje nodig heeft om niet meer met mij te hoeven dubbelen. Helaas is hij waarschijnlijk ook de eerste die daar van baalt. Sterkte Wes! Kom wel even kijken hè?
 • Lieve Henk zou Lieve Henk niet zijn (daar ben je tenslotte Lieve Henk voor) als hij geen waardige vervanger had gevonden. Niet zonder trots, presenteer ik dan ook Jan Buddingh als mijn dubbelmaatje
 • Hoe ze het presteren weet ik niet, maar de plaatsingscommissie heeft Jan en mij gewoon weer als eerste geplaatst. Kan ik ergens tekenen om weer (voor de derde keer op rij) verliezend finalist te zijn?
 • Steef van Gorkum is dit jaar, volgens insiders, outsider in de hoogste categorie enkelspel. Als outsider in de dubbel 7, denk ik dat die insiders outside te veel in zitten te nemen. Ik ken Steef een beetje, die slaat inside te veel out
 • Aanstaande zondag om 16:00 uur is er een wijnproeverij! Leden die een biertje willen proeven zijn ook welkom.
 • Helaas heeft Nanette Verhoef zich weer niet ingeschreven voor de single. Dat voelt toch hetzelfde als Pim de Meulenmeester die zich alleen voor een mix inschrijft. Jammer ja.
 • Had ik al verteld dat Laurent Tessier ook dit jaar weer onze (te) veelgeprezen clubkampioenschappenvoorzitter en mixpartner van mijn oudste lieftallige dochter is?
  Niet? Laurent Tessier is ook dit jaar onze (te) veel geprezen clubkampioenschappenvoorzitter en mixpartner van mijn oudste lieftallige dochter
 • Corno v/d Berg doet mee. Met Nanette. En Laurent. Hoe doet die jongen dat?
 • Had ik al iets over de familie van Uden gezegd? Niet? Dat werd tijd
 • Veel plezier!

 Volgende Lieve Henk post >> 

Lieve Henk CK 2019 update – eerder gepost op de ZTC Facebook groepspagina
Naar de Clubkampioenschappen-startpagina
De Zuilense Tennisclub op Facebook

Reacties zijn gesloten.